OVE TAKMIČARE VELIKI ŠEF ČUVA ZA KASNIJE! Fanove Elite očekuju nova iznenađenja, oni će potpuno promeniti TOK RIJALITIJA!

Autor:

Zadruga

03.09.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi učesnici Elite izazvaće totalnu pometnju u rijalitiju.

OVE TAKMIČARE VELIKI ŠEF ČUVA ZA KASNIJE! Fanove Elite očekuju nova iznenađenja, oni će potpuno promeniti TOK RIJALITIJA!

Foto: Ilustracija

Sinoć je zvanično počela "Elita", novi rijaliti format, koji je već na samom početku nadmašio očekivanja brojnih fanova, koji su bili prikovani za ekran i pratili veliko otvaranje.

Dušica Jakovljević je potom krenula da predstavlja Elitne učesnike, koji su se momentalno uselili na velelepno imanje, a među prvima bio je Marko Đedović, Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica, Lepi Mića, Mensur Ajdarpašić, Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović, Boža Džons, Marko Janjušević Janjuš, Slađa Lazić, koji su već poznati gledaocima od ranije.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

Međutim, Veliki šef je gledaocima rijalitija pripremio još iznenađenja, koja tek slede. Iako se dugo spekulisalo ko će učestvovati u ovom projektu, produkcija je sve držala u strogoj tajnosti, a ove takmičare čuva za kasnije, kada se već bude "zakuvalo".

Naime, Maja Marinković takođe ulazi u Elitu, odmah nakon oporavka, s obzirom da je zadrugarka uvećavala zadnjicu i bolnicu je napustila tek juče. One će staviti na test mnoge zauzete muškarce, koji su joj fetiš.

Republika

Foto: Republika

Maja Marinković

 

Tu je i Lazar Čolić Zola, dobro poznato lice i Miljanin bivši dečko, koji joj je i dan-danas slaba tačka, a svi se pitaju kako će reagovati kada ga bude ugledala na vratima Bele kuće.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Republika.rs

Lazar Čolić Zola

 

Takođe se očekuje i ulazak Milice Veselinović, Mensurove bivše devojke, s kojom je vezu započeo upravo na imanju u Šimanovcima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić

 

Kako je Mensur sinoć spomenuo i obračun sa Vladimirom Tomovićem, mnogi su pomislili da će u Eliti imati priliku da vide i njega, koji i dan-danas važi za jednoj od najboljih rijaliti igrača svih vremena.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vladimir Tomović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading