KARAMBOL NA DEDINJU! Ivan bežao od Miljane - unela mu se u lice, on pokušao da NAPUSTI EMISIJU: Bolesnice, ne steži ruke! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.08.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić jurila Ivana Marinkovića po Pinkovom studiju, tenzija dostigla vrhunac!

KARAMBOL NA DEDINJU! Ivan bežao od Miljane - unela mu se u lice, on pokušao da NAPUSTI EMISIJU: Bolesnice, ne steži ruke! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana i Ivan

Emisija "Narod pita" je počela tenzično, a haos je trajao skoro cele noći. Voditeljka Ivana Šopić je ugostila Miljanu Kulić i Ivana Marinkovića, koji su se svađali zbog njenih optužbi na račun njegovog odnosa sa sinom Željkom.

U jednom trenutku je Ivan istakao da je imao savršen odnos sa Željkom, te da je i sama Miljana to priznala ranije, a kako se ona ubacivala i prekidala, nazvao ju je bolesnicom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Miljane i Ivana

- Nemoćan si, možeš samo da vređaš. Ja ću da ćutim i da pobedim sama sebe - rekla je Miljana.

- Željko mene obožava, mene i Jelenu, prelepo mu je kod nas kući. Neprijatno mi je da sedim sa ženom koja je 5 puta abortirala dete. Trebaš da budeš srećna što su ti majka i otac živi, neće još dugo, ti ćeš u ludari da završiš. Ja nisam došao ovde da odgovaram tebi - rekao je Ivan.

- Kako komentarišeš to što je Marija rekla da nisi učestvovao u rođendanu? - upitala je voditeljka.

- Kada je Marija poslala pozivnicu, i obavestila me za rođendan, Marija mi je rekla da ne mogu ja da se mešam oko zvanica, jer su oni organizovali. U trenutku kada smo došli na rođendan bilo je sve u savršeno, dok se nisu pominjale neke pare - rekao je Ivan.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljane pokazuje privatne prepiske sa Ivanom

- S obzirom da si znao datum, što nisi ti pozvao pred rođendan: "Evo 4 godine ste vi, evo ja ću sad malo da se potrudim, šta ću kako ću oko Željka" - rekla je Miljana.

Kulićeva je izvadila telefon i počela da pokazuje prepiske.

- Pripremala sam dete da će Ivan doći, ja sam ga pozvala zbog Željka. Ja ga zovem, insistiram budala, pitam Željka je l' hoće da priča sa tatom, i ja pozovem Ivana. Evo kako mi odgovara ironično i uvredljivo - rekla je Miljana.

- Ja sam vrlo tačan i vrlo precizan, nikad ne kasnim, njena porodica mora da shvati da ja nisam Bebica, da imam dva telefona, i da mogu da me zivkaju 200 puta, ja njoj nikada nisam rekao kada ću da dođem - rekao je Ivan.

- Obećao si |eljku da ćeš doći za dva dana, da ćeš doći i da ćeš mu kupiti igračku, ako bude slušao mamu i baku. Pa mi se dete taj dan popelo na glavu... - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Haos Miljane i Ivana

U jednom trenutku Miljana je privukla svoju stolicu do Ivana, počela da mu se unosi u lice, a on je počeo da beži, želeći da napusti studio.

- Ivana, ja ne plaćam bahanalije Marije Kulić i Miljane, koji su mrtvi pijani, komirani na rođendanu deteta. Ova je u 8 sati rekla Bebici da se pokupe i da idu da kockaju - izneo je Ivan.

- Ti si otišao. Dođi i pričaj sa mnom. Ti izmišljaš i lažeš, pričamo o tvom odnosu sa sinom, a ne o mojoj majci i meni - nastavila je Kulićeva, koja ga je jurila po studiju.

- Nemoj da stežeš ruke. Bolesnici, kući, neću da mi neko stoji iznad glave - bežao je Marinković od nje.

- Ti ćeš otići, neću dozvoliti da mi vređaš porodicu i mene, alkoholičaru lečeni. Pričamo o Željku. Udaraš najniže. Očigledno jesam bila bolesna... - govorila je ona.

- Ovo nije ergela, sedi na svoje mesto, sine - rekao je on.

- Nisam ti ja sin, Željko ti je sin. I da je mama popila 10 litara, unuku joj je rođendan - odgovorila je Miljana, a voditeljka je najavila pauzu za reklame.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading