U NIŠU SKANDAL, NA MORU MIR: Marija Kulić pokazala kako UŽIVA sa malim Željkom, dok Miljana pravi LOM!

Autor:

Zadruga

21.07.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka povela je unuka na more i danas pokazala kako uživaju

U NIŠU SKANDAL, NA MORU MIR: Marija Kulić pokazala kako UŽIVA sa malim Željkom, dok Miljana pravi LOM!

Foto: Instagram.com

Marija Kulić uživa sa svojim unukom Željkom na moru, a večeras je sa svojim pratiocima podelila slike i pokazala kako se njih dvoje provode, dok Miljana pravi haos po Nišu.

Marija se uslikala sa Željkom u moru, a potom pokazala kako njen unuk uživa na ležaljci.

Podsetimo, kako su danas domaći mediji preneli, Miljana nije želela da ide na odmor sa svojom porodicom, a razlog je šokantan.

- Miljana se nedavno vratila sa putovanja, bila je sa Bebicom u Italiji, a kada joj je Marija rekla da uplate letovanje i svi pođu, Miljana je odbila, jer nema snage da opet putuje i Mariji rekla da sama vodi Željka na more. Naravno da je žena poludela, svesna je ona odavno da je Željko njena briga i stvarno se bori kao lav da tom detetu ništa ne fali, ali Miljana ju je ujela za srce po ko zna koji put. Svašta joj je rekla, ne može da veruje da ne može da odvoji 10 dana da se posveti detetu koje je ona rodila. Rekla joj je da je Ivan Marinković odgovorniji i bolji roditelj od nje, ne bi li je prodrmala, ali nije uspela. Lepše je Miljani da orgija u Nišu, nego da juri dete po plaži. Navodno čeka da joj jave za neke nastupe, a trebaju joj pare. Navikla je Marija da radi sve, a Miljana ni nema osećaj koliko je naporno biti ceo dan uz malo dete. Žena je i teško bolesna, preživela je rak, lekari to sada drže pod kontrolom - govori za "Svet" komšinica Kulića.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen, ATA Images/Antonio Ahel,

Marija, Željko, Miljana

- Marija se uzdala da će Bebica korigovati Miljanu, ali on sve radi kako ova kaže, ona diriguje. Trudi se on da je usmeri i ispravi, ali nema vajde. Ako neko može da utiče na nju, to je Marija, ali ni Marija ni Siniša više nemaju snage, ni zdravlja da se po ceo dan bore sa Miljanom - dodaje ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading