MILJANA ZBOG ORGIJA POSLALA SINA ŽELJKA NA MORE: Nova drama u Nišu, Marija uhvatila ćerku na delu!

Autor:

Zadruga

21.07.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić poručila Miljani da je Ivan bolji roditelj od nje, usledio novi haos!

MILJANA ZBOG ORGIJA POSLALA SINA ŽELJKA NA MORE: Nova drama u Nišu, Marija uhvatila ćerku na delu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana Kulić

Marija Kulić je odvela unuka Željka na more, kao što je radila i prethodnih godina, ali ovaj put ćerku Miljanu nije mogla da namoli da krene sa porodicom i bar nekoliko dana provede uz svoje dete:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen, ATA Images/Antonio Ahel,

 

- Miljana se nedavno vratila sa putovanja, bila je sa Bebicom u Italiji, a kada joj je Marija rekla da uplate letovanje i svi pođu, Miljana je odbila, jer nema snage da opet putuje i Mariji rekla da sama vodi Željka na more. Naravno da je žena poludela, svesna je ona odavno da je Željko njena briga i stvarno se bori kao lav da tom detetu ništa ne fali, ali Miljana ju je ujela za srce po ko zna koji put. Svašta joj je rekla, ne može da veruje da ne može da odvoji 10 dana da se posveti detetu koje je ona rodila. Rekla joj je da je Ivan Marinković odgovorniji i bolji roditelj od nje, ne bi li je prodrmala, ali nije uspela. Lepše je Miljani da orgija u Nišu, nego da juri dete po plaži. Navodno čeka da joj jave za neke nastupe, a trebaju joj pare. Navikla je Marija da radi sve, a Miljana ni nema osećaj koliko je naporno biti ceo dan uz malo dete. Žena je i teško bolesna, preživela je rak, lekari to sada drže pod kontrolom - govori za Svet komšinica Kulića.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

- Marija se uzdala da će Bebica korigovati Miljanu, ali on sve radi kako ova kaže, ona diriguje. Trudi se on da je usmeri i ispravi, ali nema vajde. Ako neko može da utiče na nju, to je Marija, ali ni Marija ni Siniša više nemaju snage, ni zdravlja da se po ceo dan bore sa Miljanom - dodaje ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Niski getan coti

22.07.2023 02:43

Evo ja zelim da pomognem... Pricuvao bih Ticu na desetak dana ako treba

Zoran

22.07.2023 05:51

Ovo troje kad sve sabereš skoro sto godina života, a nemaju ni dan radnog staža, a troše kao međunarodna banka za razvoj. Bolje je biti cvrčak i uživati nego mrav koji crnči i jedva preživljava.