MALI ŽELJKO PRVI PUT U IVANOVOM STANU: Marinković ugostio svog sina, pa podelio OVAJ dirljiv trenutak!

Autor:

Zadruga

23.06.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se pitali da li će Ivan nakon završetka "Zadruge" nastaviti da viđa Željka, a Miljana ga je danas dovela u Beograd!

MALI ŽELJKO PRVI PUT U IVANOVOM STANU: Marinković ugostio svog sina, pa podelio OVAJ dirljiv trenutak!

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivša zadrugarka Miljana Kulić je danas doputovala u Beograd sa svojom porodicom, kako bi dovela sina Željka u stan njegovog oca Ivana Marinkovića. Ivan je već imao susret sa Željkom nakon izlaska iz rijalitija, ali će ovo biti prvi put da će on boraviti kod Marinkovića.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Miljana se usnimila u automobilu, a potom je Ivan podelio fotografiju iz stana. Kako se moglo videti na slici, Miljana je Željku spakovala dva kofera i jedan ranac, tako da će on verovatno boraviti malo duže kod svog oca.

Željko je odmah krenuo da se igra, a ovaj trenutak je raznežio Ivanove pratioce. Ivan je odmah održao i "lajv" i otkrio da mali Željko i on idu na bazen.

- Piški mi se - rekao je Željko.

- Sad će tamo. Željko i ja idemo na bazen - odgovorio je Ivan.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ana

23.06.2023 14:12

Sumnjam da će Marija dozvoliti da dete boravi (spava ) kod čoveka sa kojim je prošetao 10 puta po 45 minuta oko bazena i u ekonomskom dvorištu "Zadruge" . Ne verujem. Mnogo je Marija uložila u to dete da bi ga sad prepustila čoveku koji mu je postao otac nakon 5 godina a sve zbog plasmana, fanova i poklona. I ovo sad je slikanje zbog pitanja u "Narod pita". Miljana je u stanju da za koji Eur i dopusti da se dete snimi sa ocem jer. dobit će dete i poklone. Žalosno jeste ali, to je istina.

Zarja

23.06.2023 15:39

Jel' ima neko normalan u tim Centrima za soc. rad da se pobrine o tom detetu i proveri njegove intelektualne sposobnosti. Majka, dusevni bolesnik, otac budaletina, baba mentalno osinuta ali bez dijagnoze, ostatak porodice - obicne priproste devojke. Da li to dete dobija edukaciju shodno svom uzrastu? Ne verujem. Sta gleda na TV-u? Zadrugu? Da li zna ko je covek koji zivi u njihovoj kuci? Da li taj sa idiotskim nadimkom ima obaveze prema svojoj porodici, deci? I ovo dete je vec upropasteno s obzirom na to gde zivi, kako zivi i s kim zivi. Sramota