SLIKE IZ PORODIČNOG DOMA ANĐELE ĐURIČIĆ: Roditelji sve obelodanili, ljubavnica ostaje bez ičega zbog Zvezdana!

Autor:

Zadruga

07.04.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Anđele Đuričić nije želela da se oglašava povodom njene veze sa Zvezdanom, a svi se pitaju šta se dešava sa porodičnom kućom!

SLIKE IZ PORODIČNOG DOMA ANĐELE ĐURIČIĆ: Roditelji sve obelodanili, ljubavnica ostaje bez ičega zbog Zvezdana!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić

O životu Anđele Đuričić i njene porodice bruji javnost, a nakon bruke koju im je priredila ulaskom u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, oni nisu želeli da se oglašavaju, niti daju izjave.

Anđela je poreklom iz Đenovića, a njeni roditelji su sve stekli poštenim i vrednim radom.Pored ogromne porodične kuće u Đenovićima, imaju i stan u centu Herceg Novog, a pored ovog stana imaju nekretninu i u Podgorici, pisao je "Kurir" ranije.

Kako je Anđela osramotila porodicu u rijalitiju, na Anđelinoj kući stoji natpis da je kuća na prodaju. Na aplikaciji za rezervacije piše da je kuća i dalje aktuelna, te da ljudi mogu letovatu upravo ovde, na samoj obali Jadranskog mora. Pisalo se da ima 15 soba, isto broj kupatila. Sobu izdaju za 12 evra po noći, u svakoj sobi preovladavaju različite i jarke boje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading