MILOŠ BOJANIĆ TRAŽI DNK TEST ZA SINA: Mikica ni ne sluti kakav mu je pakao otac pripremio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.02.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Bojanić otkrio šta su ga savetovali prijatelji!

MILOŠ BOJANIĆ TRAŽI DNK TEST ZA SINA: Mikica ni ne sluti kakav mu je pakao otac pripremio! (VIDEO)

Foto: Red tv printscreen

U večerašnjem izdanju emisije ''Pitam za druga'' gostuju poznati pevač, otac učesnika Zadruge 6Mikice Bojanića, Miloš Bojanić sa snajkom Dušicom. 

Foto: Red tv printscreen

Miloš Bojanić i Dušica Bojanić

 

Bojanić je odmah na početku emisije otkrio kroz šalu da su mu prijatelji rekli da treba da odradi DNK test za Mikicu, jer uopšte nije ,,povukao" na njega. 

- On je opasan. Meni su neki moji prijatelji rekli da odradim DNK, jer samo Bane vuče na mene, a Mikica ne. Ja znam koliko su naše duše povezane zapravo. Jedino što sam ga savetovao jeste da snima samo prvih mesec dana o čemu se radi, kao ja na Farmi. Sad kažu da je moj, da ne moram da radim DNK. Stavi ruke i džepove i ustane da priča, isto kao ja. On je na mene po mnogim stvarima, jedino ne pokazuje duhovitost. Kad popije malo, onda redom grli i ljubi sve, to je on - rekao je Miloš, a Dušica je naglasila da ju je muž oduševio ponašanjem na rođendanu Marije Kulić.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aurora Borealis

26.02.2023 07:03

Kakva ljiga od coveka je ovaj Bojanic.