NAKON ŠTO SU UHVAĆENI NA PUMPI NAKON DISKVALIFIKACIJE MILJANA I BEBICA SU OPET NESTALI: Skovali novi PLAN, evo gde su se sad ZAPUTILI?!

Autor:

Zadruga

24.05.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana i Bebica napustili pumpu.

NAKON ŠTO SU UHVAĆENI NA PUMPI NAKON DISKVALIFIKACIJE MILJANA I BEBICA SU OPET NESTALI: Skovali novi PLAN, evo gde su se sad ZAPUTILI?!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nakon što su diskvalifikovani iz Zadruge zbog napada na voditelja Milana Miloševića, Miljana i Bebica su se zaputili ka obližnjoj pumpi u kojoj se prema našim saznanjima nisu predugo zadržali.

Prema nezvaničnim informacijama nagađa se da su otišli da preuzmu lične stvari ispred Bele Kuće.

Podsetimo, Miljana je sinoć u nervnom rastrostvu gađala Milana Miloševića kamenom, pogodila ga je u bubreg, te voditelj zbog celokupne situacije koja ga je snašla nije oka sklopio

- Katastrofa! Sama pomisao da je mogla da mi razbije glavu ili ne daj Bože izbije oko kamenom, koji nije nimalo mali, me plaši. Ovo nije niko još doživeo šta ja doživljavam ali sve ima svoje granice. Pod stresom sam, nisam spavao uopšte, ali sam ponovo pokazao koliko sam profesionalac, to je samo bilo bitno prethodne noći, a ostalo sve ubrzo rešavam - izjavio je Milan koji se za Blic nakon njihove diskvalifikacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading