RANI RADOVI BIVŠE SUPRUGE LAZARA RISTOVSKOG: Glumac uživa sa 4 decenije mlađom devojkom, a ovako je Danica bila FATALNA za njega!

Autor:

Zabava

15.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda upoznao je mlađu devojku, a sada su se pojavile fotografije njegove bivše supruge!

RANI RADOVI BIVŠE SUPRUGE LAZARA RISTOVSKOG: Glumac uživa sa 4 decenije mlađom devojkom, a ovako je Danica bila FATALNA za njega!

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Lazar Ristovski i Danica Ristovski

Glumicu Danicu Ristovski gledaoci redovno prate na TV ekranima u omiljenoj ulozi Kosare iz ostvarenja "Zakopane tajne", a mnogi je pamte po roli tetka Lile u seriji "Igra sudbine".

Foto: ATA Images

Danica Ristovski

 

Ova dama iza sebe ima bogatu glumačku karijeru kako na filmskom platnu, tako i na daskama koje život znače.

Prvakinja Beogradskog dramskog pozorišta bila je 42 godine u braku sa kolegom Lazarom Ristovskim. Međutim, njihova zajednica je okončana, a kao razlog bivši par je naveo nedostatak emocija.

Foto: YouTube/MHD Shadow

Danica Ristovski slike

 

Danica je zablistala u mnogim TV domaćim ostvarenjima, a sa samo 23 godine igrala je u filmu "Dvoboj za južnu prugu", a njen izgled i izvedba razoružavaju i dan danas gledaoce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Na društvenoj mreži Instagram jedna popularna stranica je takođe podelila fotografiju Ristovske iz mlađih dana, a mali broj ljudi se seća da je popularna glumica davne 1980. godine imala epizodnu ulogu u kultnoj seriji "Vruć vetar".

- Kada krenete u glumački život, onda svaku ulogu koju glumac radi on otkriva i ulogu i sebe i to je pitanje mere. Koliko ćete otkriti sebe kroz ulogu. Ja lično kao glumica volim da iznenadim pre svega sebe, samim tim i publiku. Želim da budem neočekivana, a to je pitanje glumačke slobode. Ja sam odigrala mnogo uloga i u savremenom i u klasičnom reportoaru, a sada u ovom trenutku ne postoji uloga koju bih ja želela - istakla je svojevremeno Danica za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading