PEVAČICA PRISLUŠKIVALA RAZGOVOR JOVANE JEREMIĆ I DRAGANA: Voditeljka i biznismen uhvaćeni na delu!

Autor:

Zabava

30.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je otkrila detalje telefonskog razgovora Jovane Jeremić i Dragana Stankovića.

PEVAČICA PRISLUŠKIVALA RAZGOVOR JOVANE JEREMIĆ I DRAGANA: Voditeljka i biznismen uhvaćeni na delu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com

Jovana Jeremić je gostovala u emisiji "Magazin In", gde je otkrila nove detalje iz veze sa bogatim biznismenom, Draganom Stankovićem, a Olja Karleuša je prepričala njihov telefonski razgovor, koji je slučajno čula:

- U mojoj trenutnoj vezi komandant je sada Dragan, a ja sam pukovnik, prerasla sam vojnika. O prošlosti i prošlim vezama neću da pričam. Ja vreme računam od trenutka kada sam srela Dragana. Želela bih da kažem svim ženama da svaki muškarac koji vam kaže da ste vi njegova slabost, znajte da vas ne voli. Ljubav nije slabost, ljubav nij bolest. Ljubav je snaga. Ako vam kaže ''ljubavi moja, snago moja'' to je prava ljubav - rekla je ona, pa dodala:

Republika

Foto: Pink

Jovana Jeremić

 

- Meni Dragan baš tako govori i piše meni... ''Zvezdo moja'', ''sunce moje'' ''snago moja''... e to je prava ljubav, zdrava ljubav - rekla je ona, na šta se nadovezala i Olja Karleuša:

- Malopre u šminkernici sam čula deo njihovog razgovora... Jovana je pričala onako tiho, da se ne čuje, ali sam se ja potrudila da čujem. Bukvalno su tako govorili jedno drugom, tepali su jedno drugom, slatkim rečima i tonom i tu se njihova prava ljubav stvarno videla - rekla je pevačica.

Jovana se onda osvrnula i na žene i devojke koje se udaju zbog materijalne koristi:

- Te žene koje se udaju da bi postigle nešto su mučenice! Ja to prezirem! Postoje majke koje vaspitavaju svoje ćerke kako da se udaju da bi imale nešto! Žene moraju da budu svoje - rekla je Jovana u emisiji "Magazin In".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading