MAJKA TEYA DORE IZUČAVALA VLAŠKU MAGIJU: Otkrila sve RITUALE, sve se desilo tokom BOMBARDOVANJA!

Autor:

Zabava

03.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Teya Dore izučavala vlašku crnu magiju!

MAJKA TEYA DORE IZUČAVALA VLAŠKU MAGIJU: Otkrila sve RITUALE, sve se desilo tokom BOMBARDOVANJA!

Foto: ATAImages, Shutterstock, youtube.com/Novo jutro

Mlada pevačica Teya Dora izazvala je veliku pažnju javnosti kada se plasirala na takmičenje za Pesmu Evrovizije, gde će predstavljati Srbiju svojom numerom "Ramonda". Nakon uspeha na Beoviziji, Teya Dora je postala tema broj jedan u medijima, a fanovi sve više žele da saznaju detalje o njenom životu, iako je pevačica istakla da ne voli da govori o privatnim stvarima.

Foto: ST/Dragan Kadić

Teya Dora

 


Jedna od retkih informacija koja je poznata javnosti jeste da je majka Teye Dore, Jasna Jojić, poznata novinarka i etnolog koja se bavila proučavanjem Timočke krajine i Bora. Poslednjih godina posvetila se istraživanju i razumevanju vlaške magije, te je objavila nekoliko knjiga na tu temu. Prva knjiga "Čuda vlaške magije" objavljena je 1999. godine, a nakon toga su usledile još dve knjige na istu temu, kao i radovi o lekovitim biljkama.

Foto: YouTube/K1 Televizija, ATAImages

Teya Dora i majka Jasna Jojić

 


Jasna je bila najveća podrška Teye Dore tokom stvaranja pesme i takmičenja na Beoviziji, a javno je istakla svoje oduševljenje pesmom "Ramonda", koja je inspirisana istorijskim činjenicama o zaštićenoj vrsti rastline. Takođe, istakla je da je Teya postala svetska zvezda, osvojivši priznanja i pohvale širom sveta, te da je jedino u Srbiji do sinoć bila manje poznata.

Teya Dora je svojom pesmom "Džanum" osvojila zlatne i dijamantske ploče, a njen uspon ka svetskoj slavi nezaustavljivo se nastavlja. S obzirom na njene dosadašnje uspehe, očekuje se da će svojim nastupom na Evroviziji dodatno učvrstiti svoj status svetske muzičke zvezde.

Foto: ATAImages

Teya Dora

 


Teya Dora je svojim talentom i originalnošću osvojila srca publike, a njena pojava na Evroviziji će sigurno biti događaj koji će pratiti celokupna domaća i svetska javnost. S nestrpljenjem se očekuje njen nastup na takmičenju, gde će imati priliku da pokaže svoj muzički talenat i šarm pred međunarodnom publikom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading