NINA ĐOGANI PREKINULA ĆUTNJU: Oglasila se nakon snimka sa braćom Panić!

Autor:

Zabava

12.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoganijeva se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagramu!

NINA ĐOGANI PREKINULA ĆUTNJU: Oglasila se nakon snimka sa braćom Panić!

Foto: Facebook, ATA Images

Braća Panić, Miloš i Uroš u bekstvu su nakon što je MUP Srbije raspisao poternicu za njima. Podsetimo, poternica je raspisana zbog posredovanja u prostituciji, o čemu je Republika prva ekskluzivno pisala. Od tada su u javnost isplivali mnogi snimci druženja braće Panić sa poznatim ličnostima, među kojima se našla i Nina Đogani.

Đoganijeva se danas oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram i progovorila o poznanstvu sa braćom Panić. Nina je odgovorila i na navode da je njen novi dečko blisko povezan sa Panićima.

Republika

Foto: Facebook, ST/Nemanja Pančić

Uroš Panić, Nina Đogani

- Pričate o nekim poznanstvima, nemate pojma šta stavljate uopšte, stavljate snimak od pre tri godine iz izlaska i pišete o nekim poznanstvima i saradnjama, mešate mog dečka, koji nema apsolutno jedan odsto veze ni sa čim - započela je Nina, pa nastavila:

- Ostavite mene i moj život na miru, ne diram nikog, ne bavim se tuđim životima. Pravite neku pogrešnu sliku o meni iz dosade. NEMAMO VEZE NI SA ČIM, prvi i poslednji put se oglašavam, jer ste prešli sve moguće granice - zaključila je Đoganijeva na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Nina Đogani sa dečkom

Podsetimo, Nina Đogani nedavno je imala vrlo turbulentan period kada su mediji objavili da je njen novi dečko M.J. završio u pritvoru, a poznato je da se već pisalo da ga redovno posećuje u zatvoru. 

- Nina redovno posećuje dečka u zatvoru, čak mu nosi hranu i cigarete. Niko od njenih ne zna zbog čega je osuđen, a ona to ne želi da im kaže. Anabela se ipak raspitala malo detaljnije i to što je čula je mnogo uplašilo. Navodno, taj Ninin momak se zamerio nekim ljudima i sada se Anabela plaši da oni ne povrede Ninu kako bi se njemu svetili. Ona je sa ćerkom pokušala da razgovara, ali to je nemoguća misija, odmah se posvađaju - kaže izvor za "Svet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dolores

12.02.2024 17:31

Divna jedna cura, u finom je društvu, kakav odgoj od roditelja takva i ona 🙄