ŠOK U PROGRAMU: Marija Šerifović saopštila da joj je UGROŽENO ZDRAVLJE!

Autor:

Zabava

07.02.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila koji zdravstveni problem ima!

ŠOK U PROGRAMU: Marija Šerifović saopštila da joj je UGROŽENO ZDRAVLJE!

Foto: E-stock foto Caslav Vukojicic

Popularna pevačica Marija Šerifović je tokom emisije takmičenja "Zvezde Granda" otkrila da joj je narušeno zdravlje. Naime, dok se svađala sa koleginicom iz žirija, Violetom Viki Miljković, Marija je priznala da pati od diskus hernije.

- Ja sam na dijeti bila jer imam diskus herniju, a to što sam debela, zar misliš da bih ja zbog nekog mršavila? O Bože, to prepuštam manje talentovanim pevačicama, budite mršave jer ne znate da pevate - navela je tada pevačica.

Republika

Foto: instagram.com

Marija Šerifović

Diskus hernija nastaje uglavom usled degenerativnih promena, a nekad i kao rezultat udarca i bolest je diskuta. Može doći do protruzije bilo kog diska i često zahvata lumbalni deo kičme.

Bol u predelu leđa, bol u mišićima, bol u grudima, bol u vratu i bol u donjem delu leđa su najčešći simptomi ove bolesti, zbog čega je fizička aktivnost često otežana.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović sa sinom

Kod ljudi koji pate od ove bolesti javljaju se i glavobolje, vrtoglavice, kao i utrnulost ruku. Dešava se da ova bolest zahteva i operaciju.

Inače, Mariju su nedavno napaali na društvenim mrežama jer je objavila snimak na kom ona pleše sa svojim sinom kog je nosila u kengur-nosiljci. Neki korisnici su izneli svoje mišljenje da nosiljka nije odgovarajuća za bebu, dok su drugi savetovali pevačicu da smanji jačinu muzike. Pevačica je jasno stavila do znanja da zna šta radi i da je svesna šta je najbolje za njenog sina. 

- Pa, ljudi, vi ste zaista neverovatni. Pojasniću vam jer trenutno imam živaca! BabyBjorn Mini je napravljen za bebe od 0 do 12 meseci i između tri i 11 kg. Takođe, najmanje moraju imati 53 cm. Svakako hvala na savetima, jedino bih vas možda naučila kako se zaista dobronameran savet piše, ali za to trenutno nemam živaca. Što se muzike tiče, ja mog učim šta je lepa muzika od rođenja i jedino uz nju i spava kako treba. Ne brinite, merimo i decibele. Ustvari, da skratim, gledajte vaša posla. Ustvari - sikter! Za ostale, razume se ljubav - poručila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading