OTKRIVENO SA KOJOM ZVEZDOM JE KARLEUŠA SNIMILA DUET: Planetarno popularna reperka ukrstila glas sa našom pevačicom!

Autor:

Zabava

07.02.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša snimila je duet sa poznatom reperkom, koja je sarađivala sa svetskim zvezdama!

OTKRIVENO SA KOJOM ZVEZDOM JE KARLEUŠA SNIMILA DUET: Planetarno popularna reperka ukrstila glas sa našom pevačicom!

Foto: instagram

Jelena Karleuša

Muzička zvezda Jelena Karleuša nedavno je najavila da je snimila duet sa svetskom zvezdom, a sada je otkriveno o kome se radi. U pitanju je planetarno popularna reperka Trina, koja je do sada sarađivala sa Lejdi Gagom i Niki Minaž.

- Jelena i Trina uspostavile su kontakt pre nekoliko godina, kada ju je američka reperka zapratila na Instagramu. Često joj je lajkovala fotografije, a onda joj je poslala privatnu poruku u kojoj je pohvalila njenu muziku i stil oblačenja. Jelena joj se zahvalila, ali tu nije bio kraj njihovoj komunikaciji jer su obe izrazile želju za duetom - rekao je izvor blizak našoj zvezdi i dodaje da su se kockice konačno poklopile prošle godine:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša

- Kad je Jelena radila pesme za albume "Alfa" i "Omega", odlučila je da se oproba u hip-hopu i to je bila prilika da ostvari saradnju s Trinom. Na obostrano zadovoljstvo, snimile su duet u hip-hop stilu, koji je svojstven američkoj reperki, ali koji voli i Jelena - otkrila je osoba bliska Jeleni, pa istakla da postoje dve verzije njihove zajedničke pesme, kao i da će numera uskoro ugledati svetlost dana.

- Karijeru je počela krajem devedesetih godina, a prvi značajni duet imala je 2001. s legendarnom reperkom Misi Eliot. Nakon toga ređala je samo uspehe i sarađivala s brojnim svetskim zvezdama poput Lejdi Gage, Pafa Dedija, Niki Minaž, Lila Vejna i Keli Rouland. Dobitnica je najprestižnijih američkih priznanja, među kojima je i Bilbordova muzička nagrada - završio je izvor za "Informer"

Ove navode potvrdila je i sama Karleuša, koja je nedavno izjavila:

- Imam duet s jednom fantastičnom američkom reperkom, koji nisam uvrstila u albume "Alfa" i "Omega", što ne znači da ga neću izbaciti u narednom periodu. Neću vam otkriti o kome je reč - izjavila je tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading