DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG U ULTRA MINIĆU: Anica pokazala čime raspolaže, OVIM je osvojila glumca! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.12.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka Lazara Ristovskog pokazala čime raspolaže.

DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG U ULTRA MINIĆU: Anica pokazala čime raspolaže, OVIM je osvojila glumca! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Anica Lazić i Lazar Ristovski

Anica Lazić, mlada glumica koja je u vezi sa poznatim glumcem Lazarom Ristovskim, ponovo je privukla pažnju javnosti novom objavom na Instagramu. U kratkoj haljinici i dubokim čizmama na štiklu, Anica je pokazala svoj modni stil i vitke noge dok je pozirala na stolici. Snimak je zabeležila njenja koleginica Milica Tomašević, dok je Aničin osmeh dodatno očarao njene pratioce na društvenim mrežama.

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Lazar Ristovski i Anica Lazić

 


Pored haljinice i čizama, ono što je posebno privuklo pažnju jeste Aničin osmeh koji je zračio na fotografijama. Osmesi i komentari poput "Prelepa", "Osmeh blista" i "Kakve noge" preplavili su društvene mreže, dok su mnogi primetili da je Anica izgledala zaista predivno. Njen partner Lazar Ristovski sigurno je zaslužan za taj blistavi osmeh.

Nakon što je objavila ove fotografije, Anica je dobila mnoštvo pozitivnih komentara. Mnogi su izrazili divljenje njenom izgledu, modnom odabiru, ali i harizmatičnom osmehu. Komentari poput "Blago Lazaru" jasno pokazuju podršku i simpatije javnosti prema ovoj mladoj glumici.

 

 


Anica Lazić je još jednom pokazala svoj modni stil i lepotu, privlačeći pažnju svojih pratilaca na društvenim mrežama. Njen osmeh i vitke noge su bili u prvom planu, a reakcije javnosti su bile izrazito pozitivne. Ova mlada glumica definitivno zrači samopouzdanjem i harizmom, a njeni pratioci s nestrpljenjem iščekuju nove objave na Instagramu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
istina

28.12.2023 16:27

Kakva crna podrška, svako normalan je zgrožen, može deda da joj bude.