POJAVILE SE DŽEJEVE SLIKE KOJE NIKAD NISU VIĐENE: Sa ovom ženom bio je do poslednjeg dana! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.12.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zvaničnom profilu Ramadanovskog pojavilo se nekoliko nikad viđenih fotki pokojnoj pevača i njegove partnerke.

POJAVILE SE DŽEJEVE SLIKE KOJE NIKAD NISU VIĐENE: Sa ovom ženom bio je do poslednjeg dana! (FOTO)

Foto: instagram.com/dzej_ramadanovski

Na današnji dan, treću godišnjicu od smrti legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, na zvaničnom Instagram profilu pevača pojavile su se fotografije koje javnost do sada nije imala prilike da vidi.

Naime, fotografije prikazuju Džeja i njegovu partnerku Andrijanu Tomanić, ženu koja je bila uz njega tokom mnogih godina, pa sve do samog kraja.


Andrijana Tomanić je bila neizmerna podrška Džeju Ramadanovskom tokom svih njihovih godina zajedničkog života. Iako se nikada nisu venčali, njih dvoje su delili isti dom na Dorćolu. Ona je bila stub podrške za Džeja, posvećujući svoj život brizi o njemu i njegovim potrebama.

Iako nisu imali formalni status bračnog para, Džej i Andrijana su živeli i delili život kao partneri. Njihova ljubavna priča, iako nekonvencionalna, bila je ispunjena ljubavlju i međusobnim poštovanjem. Njihov odnos pokazuje da ljubav ne poznaje uvek klasične institucionalne obrasce.

Andrijana Tomanić je pokazala neverovatnu žrtvu i predanost u brizi o Džeju Ramadanovskom. Njena posvećenost njemu je bila izuzetna, stavljajući njegove potrebe iznad svojih sopstvenih. Njena uloga u pevačevom životu bila je neizmerno važna, a njena ljubav prema njemu jasno je vidljiva na ovim fotografijama.

Podsećamo, Svečana beogradska premijera dugoočekivanog filma o životu popularnog pevača Džeja Ramadanovskog, „Nedelja" zakazana je za 16. januar u mts dvorani, dok će novosadska biti održana dan kasnije, 17. januara. Film koji je rađen po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića u redovno bioskopsko prikazivanje kreće od 18. januara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading