EKSKLUZIVNO! Pretučeni general progovorio za Republiku, otkrio sve detalje brutalnog napada: Jedan od njih se odao...

Autor:

Hronika

13.05.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije priskočio. Udarili su me u glavu silovito, mnogo jako i oborili na beton gde sam lupio glavom i zadobio povredu, a onda nastavili da me tuku, kaže general ekskluzivno za Republiku.

EKSKLUZIVNO! Pretučeni general progovorio za Republiku, otkrio sve detalje brutalnog napada: Jedan od njih se odao...

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

General u penziji Vukajlo Čađenović napadnut je 10. maja oko 21 čas na autobuskoj stanici na Trošarini, kada su ga, napala trojica muškaraca.

On je sav isprebijan istog dana primljen na VMA, a danas je uhapšen jedan od napadača.

Teže povređeni general ekskluzivno za Republiku je ispričao sve detalje napada, pa iako se provlačilo, da je on prepoznao jednog od napadača, tvrdi da to nije tačno. Čak navodi da i ne zna koliko ga osoba tuklo, samo pamti da ih je bilo dosta.

- Nisam nikoga prepoznao, čak ne znam ni koliko ih je bilo, nekoliko jeste. Jedan od njih se odao rekavši mi da sam njegovog oca nešto..., nisam najbolje razumeo.  Rekao mi je: "Mog oca Spahića, ti si kriv...",  nešto vezano za ratište - priča general Čađenović.

Kaže da jeste bio na ratištu, ali i da je časno radio svoj posao.

Republika

Foto: Društvene mreže

Vukajlo Čađenović

 

- Ja nisam bio general u vreme kad sam navodno nekom naudio, Tih 90-ih godina sam bio mladi potpukovnik, tek kasnije sam postao general. Časno sam radio do penzije 2002. Tadić me je penzionisao. Bio sam vojnik prvo jugoslovenske, onda Vojke Srbije i Crne Gore, i na kraju Srbije do penzije - priča Čađenović i nastavlja: 

- Ja nikad nisam komandovao, ali jesam bio na ratištu. Psovali su me žestoko i vređali (napadači p.a). Sve se desilo na autobskoj stanici pred puno ljudi. Niko nije priskočio. Udarili su me u glavu silovito, mnogo jako i oborili na beton gde sam lupio glavom i zadobio povredu, a onda nastavili da me tuku. Mislim da su me trojica udarala. Kako nisam pružao otpor, oni su prestali i pobegli. Meni su izgleda tukla trojica i delovalo mi je da imaju oko 40 godina i naspram mene od 75 deluju snažno i jako.

U posetu kod genrala došao je njegov mlađi brat, koji je rekao da je dobro što ga nisu udarali po stomaku, jer je Čađenović nedavno imao operaciju.


- Skoro sam operisao dve kile koje ispod stomaka tako da sam dobro prošao kako je moglo - kaze Vukajlo.

Zahvalan je dvema devojkama i jednom čoveku što su mu pomogli da se pridigne.
Oni su zvali i policiju, a onda je Vukajlo zvao sina da dođe po njega.

Nije želeo da ga fotografišemo rekavši da ne zna ko je dao medijima njegove fotografije  na kojima se vide podlivi na licu. 

Inače, danas još lošije izgleda njegovo lice zbog podliva koji su se pojavili oko očiju, nosa i usta.   

General kaže dobija sve što treba na VMA gde su mu sanirali povredu oka i previjaju ga.

Inače, generala je po povratku iz bolnice zateklo još jedno neprijatno iznenađenje. Na zidu kuće sačekao ga je uvreljiv grafit.  Taj grafit je prekrečen, a policija sumnja da su ga napisali napadači. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading