ŽIVELI SU POD ISTIM KROVOM, JEDAN DETALJ IH JE ODVEO U SMRT: Jezive informacije posle tuče dva muškarca koji su potom preminuli

Autor:

Svet

13.05.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad i dalje ne može da dođe k sebi

ŽIVELI SU POD ISTIM KROVOM, JEDAN DETALJ IH JE ODVEO U SMRT: Jezive informacije posle tuče dva muškarca koji su potom preminuli

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

Dva muškarca starosti 38 i 44 godina, preminuli su posle međusobne tuče u stambenom objektu u Rijeci.

Tragedija se dogodila na području Škurinja. Prema prvim, sada je jasno pogrešnim informacijama, oni su se potukli na ulici, da bi posle hrvatski mediji javili da se haos dogodio u jednom objektu.

Ispostavilo se da su se muškarci potukli u sobi u kojoj su kao partneri zajedno živeli.

Policija je na licu mesta zatekla nekoliko desetina krvavih gaza i maramica i potpuni haos na hodniku zgrade.

Prema dosad utvrđenom sledu događaja, tokom međusobnog sukoba jedan od preminulih muškaraca naneo je više povreda drugom, a potom je smrtno povredio sebe.

Zbog zadobijenih povreda obojica su prevezena u KBC Rijeka, gde su naknadno preminuli.

Prema nezvaničnim informacijama, zločin se dogodio u sobi koja je 44-godišnjem pokojnom muškarcu dodeljena kao korisniku nužnog smeštaja.

Šest godina mlađi partner živeo je više od godinu dana s njim i prema izjavama komšija, znao je i pre da bude agresivan prema drugom muškarcu.

Prema tvrdnjama komšinica, dvojica preminulih su bili životni partneri.

"Kada sam izašla, D.B. mi je rekao: 'Vidi što mi je napravio u snu, izbo me A.B.'", ispričala je komšinica koja ih je ujutru videla kravave.

Kako kaže, ona je pozvala komšiju, a on policiju.

"A.B. je inače dobar kao hleb, ne znam ko je koga napao, alil sve je bilo puno krvi", ispričala je komšinica za Dnevnik.hr.

Otkrila je da je već imala problema i da je bila napadnuta, ali nije to htela da prijavi zbog A.B.

"I verbalno i fizički me napao D.B.", tvrdi komšinica i dodaje da ni noćas, a ni jutros nije bilo nikakve svađe.

"U jednom trenutku se samo čulo kao da je nešto palo, nakon čega sam čula neko mrmljanje po hodniku, pogledala sam i videla sam D.B. kako stoji i puno krvi oko njega. I onda mi je rekao: '-vidi što mi je uradio, izbo me u snu'. Ali ništa ja njemu je verujem, on čim zine - laže", ispričala je.

Zločin je potresao Rijeku budući da je ovo područje poznato kao mirnije i nije skoro imalo slične incidente ili još gore - tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading