PRETUČEN GENERAL U PENZIJI: Napad se desio na autobuskoj stanici!

Autor:

Hronika

13.05.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

General prepoznao jednog od napadača.

PRETUČEN GENERAL U PENZIJI: Napad se desio na autobuskoj stanici!

Foto: RINA

General u penziji, Vukajlo Čađenović (75), doživeo je brutalni napad u petak 10. maja oko 21 čas na autobuskom stajalištu na Trošarini u Beogradu.

Napad se dogodio na raskrsnici Ulica Save Maškovića i Vojvode Stepe, pred očima brojnih svedoka i nadzornih kamera. Čađenović je zadobio ozbiljne povrede, među kojima su i vidljive telesne povrede, kao i povrede glave i lica.

- Povređenom generalu u penziji, navodno, jedn od napadača je poznat od ranije, a za drugu dvojicu, pomagača, ne zna ko su. Reč je o muškarcima starosti oko 40 godina. Sva trojica su ga udarala pesnicama iz sve snage, sve dok nije pao na trotoar - kaže izvor upoznat sa slučajem za Kurir i dodaje da je Čađenović zadobio vidljive telesne povrede i povrede glave i lica.

Prema saznanjima izvora upoznatih sa slučajem, jedan od napadača navodno je poznat generalu Čađenoviću, dok za dvojicu pomagača nije poznato ko su. Sva trojica su nasilno napala generala udarajući ga pesnicama dok nije pao na trotoar. Zanimljivo je da je general Čađenović nakon povratka od lekara na ulazu u dvorište svoje kuće zatekao preteću poruku ispisnu na zidu ogrqade porodične kuće, što je dodatno uznemirilo njega i njegovu porodicu. Sumnja se da bi ovo moglo biti povezano sa stravičnim prebijanjem, a istraga je u toku.

General Čađenović te zbrinut na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA), gde je hospitalizovan zbog povreda koje je zadobio u napadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading