ISPLIVAO DŽEJOV DUET OD PRE 12 GODINA: Ovu njegovu pesmu još niste čuli, a evo s kim je snimio (VIDEO)

Autor: M. K. V.

Zabava

08.11.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao da folk legenda zapeva s neafirmisanim pevačem.

ISPLIVAO DŽEJOV DUET OD PRE 12 GODINA: Ovu njegovu pesmu još niste čuli, a evo s kim je snimio (VIDEO)

Foto: Printskreen/Jutjub

Nakon što je Svetlana Ceca Ražnatović otpevala naslovnu numeru za film o Džeju Ramadanovskom, koju su pre nekoliko godina za njega napisali Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa, a koju on nikada nije snimio, isplivao je Džejov duet, koji je svojevremeno snimio sa mladim pevačem Jakovom za koji gotovo niko nije čuo. 

Naime, muzička legenda se pre 12 godina čak pojavljuje i u spotu sa neafirmisanim Goranom Jakovljevićem Jakovom sa kojim je otpevao pesmu "Živo blato", koja očito nije zaživela kod publike, s obzirom na to da malo ko zna da uopšte i postoji ovaj duet.

Međutim, pomenuta kompozicija iz 2011. godine može se i danas naći na Jutjubu, a mnogi su iznenađeni kako je išta što je Džej otpevao moglo da prođe neprimećeno. 

Republika

Foto: Printskreen/Jutjub

Džej Ramadanovski u duetu s neafirmisanim pevačem Jakovom

Dorćolska legenda u spotu sa mladim Jakovom šeta Kalemegdanom, a u njihovom muzičkom videu se pojavljuje i atraktivna devojka. 

Inače, Džej je bio poznat kao neko ko želi da pomogne svima, pa i mladim kolegama, ali očito da ni sav folkerov trud nije bio dovoljan da se njihova duetska pesma zavrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading