AUTOMOBIL POKUŠAO DA ZAOBIĐE ŠAHT, PA SE PREVRNUO NAKON UDESA! Užas u Valjevu!

Autor:

Hronika

28.04.2024

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saobraćajne nezgode, nadležne službe su odmah reagovale i započele uviđaj na mestu događaja.

AUTOMOBIL POKUŠAO DA ZAOBIĐE ŠAHT, PA SE PREVRNUO NAKON UDESA! Užas u Valjevu!

Foto: shutterstock

Večeras je došlo do saobraćajne nezgode u Valjevu, koja je izazvala pažnju javnosti nakon što je snimak incidenta objavljen na Instagram stranici "valjevo_live".

Prema informacijama sa lica mesta, jedan automobil se prevrnuo nakon udesa u Ulici Mirka Obradovića, ali je srećom potvrđeno da nema teže povređenih lica, prenosi Blic.


Izbegavanje otvorene šahte kao uzrok nesreće

Prema navodima ispod podeljenog videa, do nesreće je došlo prilikom izbegavanja otvorene šahte. Ova neobična okolnost dodatno je skrenula pažnju na ozbiljnost problema sa održavanjem infrastrukture, posebno u pogledu bezbednosti saobraćaja. Građani su veoma zabrinuti zbog čestih slučajeva otvorenih šahti na ulicama, a ova nesreća samo je potvrdila ozbiljnost situacije.

Uviđaj je u toku: Detalji istrage

Nakon saobraćajne nezgode, nadležne službe su odmah reagovale i započele uviđaj na mestu događaja. Detalji istrage biće od ključnog značaja kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće. Građani i javnost sa nestrpljenjem očekuju rezultate istrage kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

Ovaj incident još jednom naglašava važnost redovnog održavanja saobraćajne infrastrukture i potrebu za preventivnim merama kako bi se zaštitila bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading