BRESKVICA SE OGLASILA POSLE SKANDALA: Otkrila šta se desilo sa devojkom iz publike i da li je POVREĐENA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila nakon snimka koji je izazvao buru na društvenim mrežama!

BRESKVICA SE OGLASILA POSLE SKANDALA: Otkrila šta se desilo sa devojkom iz publike i da li je POVREĐENA! (FOTO)

Foto: Republika, twitter

Juče se na društvenim mrežama proširio snimak nastupa mlade pevačice Anđele Ignjatović Breskvice, koji je izazvao veliku buru u javnosti. Naime, korisnici društvenih mreža nisu bili sigurni šta se tačno dogodilo i da li je ona devojku iz publike gurnula. Pevačica se povodom ovoga oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram i pojasnila situaciju.

- Devojka me je molila da se slikamo jer je morala da ide. Naravno da sam rekla da možemo da se slikamo, ali sam planirala da čučnem i da se slikam kao sa svima, jer je bina poprilično visoka. Ona je bila mnogo srećna i krenula je da se penje na binu, uhvatila se za stalak i počela da pada. Ja nisam mogla da zaustavim to. Obezbeđenje je hvatilo i podiglo na binu, ja sam prekinula nastup da vidim da li je u redu i onda smo se na bini slikale i dobila je ogroman aplauz i zagrljaj od mene. Srećna sam samo jer je dobro i jer se nije povredila - napisala je Breskvica.

Republika

Foto: Instagram.com

Breskvica se oglasila

Podsetimo, snimak koji je isplivao je podelio korisnike na društvenoj mreži Tviter. Mnogi su osudili Breskvicu zbog ovog poteza, dok su drugi zaključili da je došlo do nesporazuma. Naime, pojedini korisnici ove mreže su smatrali da je Breskvica zapravo tražila telefon od devojke kako bi joj ispunila želju i slikala se, a kad je shvatila da je ona krenula da se penje na binu, hitno je reagovala.

U poslednje vreme na Breskvicinim nastupima može se čuti i kako navijači Partizana menjaju tekst pesme Seke Aleksić "Crno i zlatno", te pevaju "Si*saj, Zvezdo". Breskvica uglavnom ima veliki osmeh dok se ovo peva, što su joj zamerili mnogi fanovi, koju su navijači Crvene zvezde, pa joj tako često uzvraćaju na provokacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading