JEDVA DOČEKALA DA ZAGRLI OPERISANOG SINA: Emotivne scene u domu Darka Lazića, majka mu došla u posetu, pa objavom dirnula sve!

Autor:

Zabava

01.05.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić je trenutno na kućnom lečenju, a njegova majka i žena Katarina najveća su mu podrška!

JEDVA DOČEKALA DA ZAGRLI OPERISANOG SINA: Emotivne scene u domu Darka Lazića, majka mu došla u posetu, pa objavom dirnula sve!

Foto: ATA Images

Folker Darko Lazić je nedavno izašao iz bolnice, gde je ponovo završio zbog komplikacija nakon operacije skidanja viška kože.

Darko je imao još jedan kraći zahvat, a zatim je pušten na kućno lečenje. O njemu brine supruga Katarina, koja ga je redovno obilazila u bolnici, a sada ima i pojačanje.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Naime, Darku u posetu došla je njegova majka, koja je neizmerna podrška sinu u teškim trenucima, a njihova zajednička fotografija raznežila je sve.

Branka Čazić objavila je stori sa sinom i njegovom izabranicom, Katarinom, a obe se trude da olakšaju Darku oporavak i provedu sa njim ovaj praznik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading