ANDREANI ČEKIĆ PONOVO OPADA KOSA, POJAVILA JOJ SE NOVA RUPA NA GLAVI: Pevačica muku muči!

Autor:

Zabava

29.04.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić, pišu mediji, ima problem sa opadanjem kose.

ANDREANI ČEKIĆ PONOVO OPADA KOSA, POJAVILA JOJ SE NOVA RUPA NA GLAVI: Pevačica muku muči!

Foto: ST/ D. Kadić

Andreana Čekić

Pevačica Andreana Čekić već dugo nosi perike, ima ih za svaku priliku, jako su kvalitetne i prirodne, ali mnogi joj zameraju što je stvorila tu naviku, lošu po njenu prirodnu kosu, koja ne može da diše, piše Star. 

Ona ćuti i trpi kritike, jer ne želi da otkrije da pravi razlgo nije svetski trend, nego problem sa opadanjem kose na pojedinim mestima na glavi. Kako dalje prenosi pomenuti mediji, Andreana se vraćala sa puta, a njena kosa je delovala bujno i jako, ali na jednom mestu je postojala proređenost. 

Foto: ST/ D. Kadić

Andreana Čekić

 

- Lekari tvrde da se kosa vraća kako se problem leči i zaista Andreana ima periode kada je sve u redu, kada praznih mesta nema, kosa joj je bujna i zdrava, ali odjednom se pojavi rupa i ona nosi perike. Dok se ne otkrije uzrok tome, a najverovatnije je stres, perike su pravo rešenje - ističe njena koleginica za Svet i otkirva da isto radi i Lepa Brena:

- Kod Brene je drugi problem, njena kosa je slaba i proređuje se ravnomerno, ne u pečatima. I ona ima terapiju u vidu preparata koje utrljava i koji zaista pomažu da se vrati prirodni volumen, ali kada naiđe faza pojačanog opadanja, lakše joj je da stavi periku nego da se muči sa frizurom.

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading