ĐURIČIĆKA PRESTUPNICA! U iznajmljenom stanu se bavila kriminalom: Anđela krila robu narko-bosa, mesečno joj plaćao 10.000 evra!

Autor:

Zadruga

28.04.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je nekoliko momaka iz ekipe završilo u policiji, zadrugarka je pobegla iz te priče, pa je našla devojku da preuzme njen posao!

ĐURIČIĆKA PRESTUPNICA! U iznajmljenom stanu se bavila kriminalom: Anđela krila robu narko-bosa, mesečno joj plaćao 10.000 evra!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica "Zadruge 6" Anđela Đuričić već je dovođena u vezu s raznim kriminalaca, a kako smo saznali, napolju je petljala s crnogorskim narko-bosom kom je pomagala tako što je krila novac u iznajmljenom stanju. Anđeli je muškarac kog je upoznala preko prijatelja pre rijalitija ponudio da posluju, a kako joj je u tom momentu bio potreban novac, pristala je da joj mesečno na ruke daje 10.000 evra da krije na hiljade evra u garsonjeri u Herceg Novom.

- Anđela je pre rijalitija menjala radno mesto. Imala je nekoliko privremenih poslova, ništa nije bilo ozbiljno, a taj čovek je izvadio iz krize. Ona je sedela u kafiću u Herceg Novom sa nekim momkom koji se bavi sumnjivim poslovoma i koji je ranije već hapšen zbog kriminala. Tu je bilo još petoro muškaraca, jedan od njih je Anđeli predložio kako može lako da zaradi, pa se tako uvukla u celu priču - priča nam izvor blizak Đuričićki.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

Kako je sagovornik dalje otkrio za Republiku, Crnogorka je dobila ključ garsonjere koju su iznajmljivali kriminalci za sastajanja i skrivanje oružja, a nakon što su otišli iz grada Anđelin zadatak je bio da prenosi novac i čuva ga na sigurnom.

- Anđela je pristala bez razmišljanja jer je tražila bilo kakav posao. Kad su joj rekli da na ruke dobija 10.000 evra, odmah je rekla da hoće. Novac joj je bio dostavljan u koferima za šminku da ništa ne bi bilo sumnjivo. Ona je to prenosila u stan i krila u kupatilu. Tih 10.000 evra je koristila za trošak, ali nikad nije smela da potroši sve da neko ne bi pitao odakle joj toliko para - priča izvor za naš portal i dodaje:

Foto: ATAImages, Printscreen

Anđela Đuričić je tražila posao, pa joj je ponuda dobro došla u tom trenutku

- Anđela je dva meseca bila u toj priči jer su neki momci iz ekipe pali. U policiji su ih ispitivali nakon privođenja, ali nisu nikoga odali. Kad je to došlo do Anđele, izašla je iz priče i našla devojku koja je preuzela posao, a u koju je imala poverenje.

Aleks pomagala klanu Velje Nevolje

Anđelina cimerka Aleksandra Nikolić pre nekoliko godina je u iznajmljenom stanu u Novom Beogradu čuvala 150.000 evra Marku Miljkoviću zvanom Mesar, desnoj ruci Veljka Belivuka. Pre nego što je ušla u "Zadrugu 6" Aleksandra je učestvovala u nezakonitim radnjama, pa je njen stan bio sef za novac koji su joj dostavljali nepoznati muškarci bliski klanu Velje Nevolje, a koji su joj ujedno davali deo novca da o svemu ćuti.

Foto: printscreen/RTV Pink

Aleksandra Nikolić takođe je bila umešana u radnje kriminalaca

- Već je poznato da se Aleksandra zabavljala s momcima koji imaju kriminalni dosije. Bila je s nekoliko albanskih i makedonskih kriminalaca i pre nego što je postala poznata široj javnosti. Pre ulaska u "Zadrugu 6" živela je u iznajmljenom stanu koji je bio luks sređen, pa joj je svaki dinar dobrodošao. S njom su kontaktirali ljudi bliski Veljinom klanu, a kako neke dugo poznaje, odmah je prihvatila da ih pokrije za novac koji su negde morali da smeste. U njen stan su preneli blizu 150.000 evra, a sve je bilo smešteno u kuhinji, ispod radnog dela - pričao je tada izvor.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading