NIJE IZDRŽALA TRI PORODIČNE TRAGEDIJE! Preminula majka Sinana Sakića!

Autor:

Zabava

18.04.2023

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đulka je teško podnela smrt svog sina!

NIJE IZDRŽALA TRI PORODIČNE TRAGEDIJE! Preminula majka Sinana Sakića!

Foto: ATA Images

Đulka Sakić, majka pokojnog pevača Sinana Sakića, danas je preminula u Loznici u 89. godini života. Živela je sama u centru, kako je njen suprug Rašid davno preminuo.

Đulka je bila ponosna na svoju decu, a naročito na Sinana. Kako je govorila, dočekala je da ga vidi kao "zvezdu nad zvezdama".

Republika

Foto: ATA Images

Sinan Sakić

Đulka potiče iz porodice Šaulić, tetka je pevaču Draganu Šauliću i u srodstvu sa pokojnim Šabanom. Sinan je prve pevačke korake napravio u kafani do kuće u kojoj je rođena.

Brata Agana Šaulića je uvek poštovala. On je uvek bio podrška Sinanu, čak od najranijih dana.

Jednom od sestrića je pre nekoliko dana izgovorila potresne reči.

- Ako Bog da, uskoro ću i ja sa mojim Sinanom, ćerkom Zadom i Rašidom, jer će, onda, i meni i njima biti lakše - govorila je Đulka, a pišu Novosti.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ/e-stock/K. CVIJOVIĆ

Šaban Šaulić, Sinan Sakić

- Publika ga je, u kafanu, od prvog "hvatanja za mikrofon" počela da obožava, što smo videli i Rašid i ja i pustili ga da ide pevačkim stopama, kojima je grandiozno koračao do samog kraja života - pričala nam je svojevremeno Đulka. Voleo je svim srcem našu Malu, našu Loznicu, Drinu, ovdašnje ljude i naše običaje. Uvek je trčao sa najvećih koncerata pravo u Loznicu.To mi je je bilo milo. Dolazio je da me poseti, da vidi šta mi treba, da se zajedno radujemo njegovim uspesima - pričala je Đulka o Sinanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gi

18.04.2023 23:15

Alo bre,zena je imala 89 godina,sta srce nije izdrzalo?