ŠOK SNIMAK ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Darko Lazić udario devojku, pa je vukao po podu, naterao da se uda za njega! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.04.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić udario Katarinu, pa je vukao po podu!

ŠOK SNIMAK ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Darko Lazić udario devojku, pa je vukao po podu, naterao da se uda za njega! (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Od kada je Darko Lazić uplovio u vezu sa Katarinom Lazić, mediji ne prestaju da se interesuju za njegov ljubavni život koji je oduvek punio novinske stupce, te mnoge nije previše iznenadila činjenica da se par venčao u tajnosti.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko Lazić Amig show

Na društvenim mrežama, oni svakodnevno objavljuju zajedničke slike i snimke, a jedan video koj je Lazić podelio izazvao je lavinu komenatra, ali i smeha.

Naime, na snimku Darko udara svoju lepšu polovinu po zadnjici i spušta je na pod nakon čega je vuče za noge i odvlači u sobu.

 Kako je naterati da se uda– napisao je pevač uz emotikone koji plaču od smeha.

 

 

Podsećamo, pre nekoliko nedelja Darko se podvrgao operaciji zatezanja i uklanjanja viška kože, kada se oporavak iskomplikovao.

– Upravo idem na skidanje drenova i na previjanje tako da će i ovaj vikend biti otkazan. Ja se nadam da sledeći neće i da će sve biti u redu. Krenulo je ka boljem, ali stvarno oporavak teče jako sporo tako da moram da se izvinim mojoj publici još jednom i hvala vam na razumevanju– izjavio je pre nekoliko dana kada je otkazao zakazane nastupe koje je trebao da održi ovog vikenda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading