KAKAV PREOKRET U JEKU AFERE ZVEZDE GRANDA: Snežana Đurišić u epicentru skandala tvrdi "LUKAS MI JE PRVI POSLAO PORUKU"

Autor:

Zabava

27.02.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić otkrila da joj je Aca Lukas pustio prvi poruku podrške na početku afere sa kandidatom Dušanom Vukadinovićem!

KAKAV PREOKRET U JEKU AFERE ZVEZDE GRANDA: Snežana Đurišić u epicentru skandala tvrdi "LUKAS MI JE PRVI POSLAO PORUKU"

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Kurir tv printscreen

Pevačica i član stručnog žirija ,,Zvezde Granda" Snežana Đurišić našla se u epicentru skandala sa kandidatom Dušanom Vukadinovićem, jer je njegova majka iznela tvrdnje da su im tražene pare, da bi njen sin prošao u dalji krug. 

Snežana je iznela niz tvrdnji da to nije istina, a između ostalog umešala i nekadašnjeg člana žirija Acu Lukasa. Naime, kako tvrdi folkerka, Lukas joj se prvi javio sa porukom podrške. I ništa to ne bi bilo čudno, da se na početku afere, Lukas izjasnio da se i ranijih godina uzimao novac od kandidata.

Foto: RTV Pink

Aca Lukas Premijera

 

Tačno je da je to bio uzrok moje svađe s Popovićem, a zatim i napuštanja "Zvezda Granda". Kada je ova tema u pitanju, pričao sam ja o tome i tada, ali me niko nije slušao - rekao je Lukas za Republiku.

Međutim, po rečima Snežane Đurišić, Lukas ispada kontradiktoran, budući da joj je odmah uputio podršku, kako je izjavila na Kurir televiziji:

Foto: prtintskrin kurir tv

Snežana Đurišić o Zvezdama Granda

 

- Od Lukasa sam dobila prvu poruku, koji mi je poslao podršku, hvala Miri Škorić, Bilji Jevtić... Tada sam bila u šoku! To su primitivne stvari! Značila mi je ta podrška i lepa reč! Toliko imam o ovome da kažem, više neću nigde, ništa govoriti, jer je slučaj predat pravnoj službi, pa kako zakon kaže - rekla je Snežana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading