HUMANITARNO TETOVIRANJE 48 SATI! Čorba organizovao veliku akciju prikupljanja novca za NEPOKRETNU devojčicu sa Kosova, evo KADA i GDE će biti održana!

Autor:

Zabava

30.11.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika humanitarna akcija, tetoviranje za Emiliju Ristić.

HUMANITARNO TETOVIRANJE 48 SATI! Čorba organizovao veliku akciju prikupljanja novca za NEPOKRETNU devojčicu sa Kosova, evo KADA i GDE će biti održana!

Foto: Privatna arhiva

Milan Janković Čorba

Milan Janković Čorba poznat je kao veliki humanitarac koji koristi svaku priliku da pomogne, pre svega deci kojoj je to neophodno. On je sada odlučio da organizuje humanitaru akciju u kojoj će poznati tattoo majstori tetovirati za Emiliju Ristić, devojčicu sa Kosova i Metohije.

Naime, 24. i 25. decembra u Gastro Hood studiju - Tršićeva 4 A će tattoo majstori iz Beograda (Manjane Tattoo), Novog Sada (Tension tattoo studio) i Niša (Draganstotetovira). Tetoviranje se ne naplaćuje, već će svi oni koji budu došli na tetoviranje davati koliko mogu u kutiju koja će biti postavljena na ulazu u studio.

Prijave se vrše na Instagram stranici Gastro Hood-a i trajaće do 21. decembra.

 

 
 
 
 

 

 

Dok bude trajao tetoviranje, Čorba će u dvorištu pripremati specijalitete za sve one koji budu došli i podržali akciju i donirali za Emiliju. Ekipa Gastro hood-a će snimati sve vreme i ujedno će to biti jedna od epizoda u drugoj sezoni njihovog projekta, a tada će biti prikazano i kada budu novac i poklone odneli porodici Ristić.

Ekipa će 9. i 10. decembra biti u Švajcarskoj gde će takođe sprovesti ovu veliku humanitarnu akciju, a novac će takođe ići za lečenje male Emilije. Veliki broj sponzora i ljudi podržalo je ovu akciju.

Inače, Emilija je rođena nekoliko dana nakon termina. Posle devet meseci roditelji su primetili da ima poteškoće, ne sedi i ne okreće se.

Nakon detaljnih pregleda ustanovljeno je da Emilija boluje od negativne kongenitalne mišićne distrofije ( G71.0). Prohodala je sa četiri godine, ali je u petoj izgubila mogućnost hoda.

Foto: Privatna arhiva

Emilija Ristić

Od prve godine života ide na rehabilitaciju i fizikalne terapije koje iscrpljuju velike resurse, te je porodici nephodna pomoć kako bi se nastavila borba za Emiliju.

Kako bi ponovo prohodala potrebna su sredstva za fizikalne terapije, rehabilitaciju, ortopedska pomagala, medicinske aparate, specijalističke preglede, laboratorijske analize.

Emilija redovno pohađa osnovnu školu, vesela je devojčica i ne gubi nadu da će ponovo moći sa svojim vršnjacima da trči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading