SANDRA AFRIKA NE UME DA STAVI TAČKU NA RASKID: Ja sam retard što se vraćam bivšima!

Autor:

Zabava

18.10.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevčaica je otkrila detalje o svojim bivšim vezama i momcima

SANDRA AFRIKA NE UME DA STAVI TAČKU NA RASKID: Ja sam retard što se vraćam bivšima!

Foto: Instagram.com

Sandra Afrika

Pevačica Sandra Afrika nedavno je šokirala javnost kad je objavila fotografije u venčanici, a od svadbe ni traga ni glasa, međutim, sa njom se nikad ne zna jer, kako i sama kaže, ne ume da stavi tačku na raskid, pa joj često bivši postanu i budući momci. 


- Dešavalo mi se da raskinem, pa da se pomirim. Često mi bivši postanu budući. Retard je retard. Takav ne postoji. Ili se nije rodio ili ga nisam upoznala. Nijedan bivši mi se nije oženio. Sad zašto, ne znam, ali nije - otkrila je Afrika, koja priznaje da je fotografija u venčanici izazvala opšti haos u medijima, ali je ona i dalje slobodna:

 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sandra Afrika

 


- Videli ste da sam se udala. Niko mi ništa ne može. Nijedna ljubav, definitivno. Nisam se udala, zezam se. To će malo sačekati. Slobodna sam kao ptica na grani. Stavljena je tačka na bivše ljubavi, sad sam slobodna. Ja sam uvek malo zaljubljena. To ide s vremenom, biće vremena i za udaju, kad bude vreme za to. Svi smo plakali zbog ljubavi. U zadnje vreme više ne plačem.

 

Foto: instagram.com/sandraafrika


Afrika je otkrila i da će se uskoro počastiti novom luksuznom jahtom, a da će se stare rešiti.


- Ova jahta se prodaje, pa će se dodati za neku skuplju. Videćemo, svašta imam u planu. Prvo ovu da prodam, a onda nešto malo veće, ozbiljnije - kaže pevačica, pa priznaje da dobro zarađuje, te da ne može da kuka:


- Mislim da se ima dovoljno para za sve. Pevanje je postalo veoma skup hobi. Treba se imati para za ovo sve. Nova pesma me je stvarno mnogo koštala. Nisu ni moji nastupi jeftini, naravno da nisu. Neću da budem uopšte skromna, to je tako.

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading