EVO ŠTA SE DESILO NA NASTUPU BAJE MALOG KNINDŽE: Svi su ZANEMELI nakon ovog POTEZA, a OVA STARLETA JE BILA GLAVNA ZVEZDA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.05.2022

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić na nastupu Baje Malog Knindže dovela atmosferu do usijanja!

EVO ŠTA SE DESILO NA NASTUPU BAJE MALOG KNINDŽE: Svi su ZANEMELI nakon ovog POTEZA, a OVA STARLETA JE BILA GLAVNA ZVEZDA! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen

Baja Mali Knindža

Tamara Đurić je sinoć bila glavni gost na nastupu Baje Malog Knindže koji je podgrejao atmosferu do te mere da su novčanice pljuštale, a gosti su se nadmetali ko će mu dati novac.

Folker je pevao svoju čuvenu numeru "Tamara", a pored njega je đuskala starleta koja se očigledno pronašla u istoj, pa je već uzavrelu atmosferu dovela do usijanja, dok je Baja pevao pored nje, pare su letele na sve strane, pa su se svi zapitali da li je ona bila ta zbog koje je pevač briljirao celu noć.

Ono što je sve začudilo koji su navikli na Tamarin stajling da je bila obučena i zakopčana od glave do pete, ali ni to joj nije smetalo da uživa u ludoj žurci do zore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
krajisnik

09.05.2022 13:36

povraca mi se od ovog Baje u poslednje vreme... jezivo sta je covek sve sebi dopustio... dno...