SIN DINA MERLINA PRAVI JE FRAJER! Školovao se u Berlinu i Istanbulu, devojke LUDE za njim, a evo čime se sada bavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.02.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dino Merlin četiri decenije je u skladnom braku iz kog ima sina i ćerku.

SIN DINA MERLINA PRAVI JE FRAJER! Školovao se u Berlinu i Istanbulu, devojke LUDE za njim, a evo čime se sada bavi! (FOTO)

Foto: youtube.com/ Dino Merlin

Dino Merlin

O privatnom životu pevača Dina Merlina malo se zna, a i on sam se trudi da ne govori puno po njemu. Ono što je poznato jeste da je od svoje sedamnaeste godine u skladnom braku sa suprugom Amelom sa kojom ima dvoje dece, sina Hamzu i ćerku Naidu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dino Merlin ne voli da priča o svom privatnom životu

Njegova deca se ne pojavljuju u javnosti niti se eksponiraju, ali su veoma uspešni u poslovima kojima se bave.

Hamza Dervišhalidović, ima 28 godina, školovao se u inostranstvu, prvu u Berlinu, a zatim je menadžment i političke nauke studirao u Istanbulu.

Republika

Foto: Printscreen

Sin Dina Merlina

Dino neretko ističe koliko je ponosan na svoju decu, koja su kako je i sam uvek govorio dosta različita. Naime, dok je za ćerku uvek govorio da je skromna, za sina ne krije da je oduvek imao svoje prohteve.

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve , od nemaštine do, metaforički rečeno, “kavijara i šampanjca”. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: “Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući'' - ispričao je Dino jednom prilikom.

Republika

Foto: Facebook.com

Ćerka Dina Merlina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading