PROCURILA FOTKA VESNE ZMIJANAC I NIKOLIJE KOJA KRIJE VELIKU TAJNU: Javnost gleda u neverici I PITA SE DA LI JE OVO MOGUĆE? (FOTO)

Autor:

Zabava

23.02.2022

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac i Nikolija od pre nekoliko decenija, pratioci u šoku kolika je sličnost između majke i ćerke.

PROCURILA FOTKA VESNE ZMIJANAC I NIKOLIJE KOJA KRIJE VELIKU TAJNU: Javnost gleda u neverici I PITA SE DA LI JE OVO MOGUĆE? (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Fotografija Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović nastala je pre nekoliko decenija, a nedavno je opet ugledala svetlost dana, te ne prestaje da se komentariše.

Fotografija Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović  - ogromna radost

Majka i ćerka neguju blizak odnos, jedna drugoj su najveća podrška, a po svemu sudeći tako je od prvog dana kada je Nikolija došla na svet. Neopisiva radost pevačice ogleda se u nikad viđenoj fotografiji, na kojoj Vesna i Nikolija uživaju u čarima letovanja.

 

 

Stiče se utisak, posmatrajući fotografiju, da je ćerka Vesne Zmijanac i tada bila njena kopija, budući da neverovatno liče, te su pratioci gledali u neverici da majka i ćerka liče kao jajetu, te se pitaju da li je ovo moguće.

. One su nastavile da neguju svoju neraskidivu vezu, te i danas često možemo videti kako provode vreme, a folk pevačica je posebno naklonjena svojim unukama, Rei i Hani, koje su joj pored naslednice, pravi izvor sreće i ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading