MILOŠ BOJANIĆ UNIŠTIO KOLEGE: Dok kolege SMRČU KOKAIN s ribama, ja renoviram kuću od MILION EVRA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo je lakše sedeti za rulet stolom, pa povući neku crtu. Ja sam rastao u lepše vreme. Nije bilo droge. Nije se droga ni pominjala!

MILOŠ BOJANIĆ UNIŠTIO KOLEGE: Dok kolege SMRČU KOKAIN s ribama, ja renoviram kuću od MILION EVRA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Poznati folker Miloš Bojanić privodi kraju renoviranje luksuzne vile u Crnoj Gori, u koju je, kako kaže, uložio 150.000 evra, a čija je vrednost procenjena na milion evra. Ekipa Srpskog telegrafa posetila je pevača u Baošićima, a pošto nije znao da dolazimo, zatekli smo ga u radnoj atmosferi daleko od estradnog sjaja. Baš u tom momentu iz svojih kola je iznosio džakove s cementom i prenosio ih do kuće. Bili smo iznenađeni da zvezda narodne muzike poput njega obavlja sve radove oko renoviranja vile i izgradnje potpuno novih delova, koji će biti gotovi za mesec dana. On nam je ispričao da su od stare kuće ostali samo zidovi, sve ostalo je promenjeno i potpuno novo.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Miloš Bojanić vila

 

- Ovde ću imati 14 apartmana. Biće dva velika, koja dele celo prizemlje. Opremio sam sve kvalitetnim nameštajem, ja nikad nisam kupovao loš i jeftin nameštaj. Jednog dana ću to da prodam. Ne radim to za sebe. Njena vrednost je preko milion evra. Uložio sam mnogo para i truda. Mlađeg sina Mikicu moram da dignem, suprugu Branku moram da obezbedim. Ona je bila uz mene, mora i posle mene da bude dama. Stariji Bane ima, njemu kupimo dobar auto i dobar sat i on je srećan. Meni ne treba ništa. Želim samo da budem zdrav do kraja života - ispričao je Bojanić za naš list i istakao da je celog života vodio računa u šta ulaže, pa tako i sada renovira kuću od milion evra, dok se njegove kolege rasipaju, kockaju i drogiraju:

- Mnogo je lakše sedeti za rulet stolom, pa povući neku crtu, pa i riba povuče crtu. Ja sam rastao u lepše vreme. Nije bilo droge. Nije se pominjala droga.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Miloš Bojanić

 

Pomalo razočaran u estradu, Bojanić nam je zatim, sa suzama u očima, pustio novu pesmu, koju planira da izda na jesen.

- Sad imam pesmu da umreš! Ljuba Kešelj je radio. Sad me dobro zapamtite. Od septembra sve ću da vas skupim da me vidite samo. Neću promociju, samo druženje. Možda odem na neki radio da gostujem. Ako vi kažete da je dobra, ja ću da je snimim. Ja sam napravio moju "Čigru", ali ja u te pesme ne verujem - bio je iskren pevač dok smo slušali novi hit.

Bojanić je, inače, ponosni vlasnik mnogo nekretnina širom Balkana, a jedna od najvrednijih koju poseduje jeste sigurno i velelepna vila u Baošićima, koju smo obišli. On je svoju atraktivnu vilu, u kojoj svakog leta boravi sa suprugom Brankom, rešio da rekonstruiše i pretvori u najluksuzniji kompleks apartmana, te da svoj ugostiteljski objekat podigne na viši nivo nego što je bio decenijama. Vila ima i svoju plažu, kao i terasu, koja gleda na more.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miloš Bojanić

 

Sa starijim sinom se ne slažem, mlađi je uz mene

Miloš ceo život vredno radi i trudi se da naslednicima bude dobar primer, ali, uprkos svemu, sa starijim sinom se, priznaje, baš uvek i ne slaže, za šta krivi generacijski jaz.

- Moj mlađi sin Mikica dolazi da pomogne tati, biće ovde za sve što bude trebalo da mi se nađe. Što se tiče Baneta, mi nismo u svađi, možda je on ljut na mene, ali to nije svađa. To su razlike među generacijama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miloš Bojanić Zadruga

 

Miloš Bojanić - Imao sam operacije na licu

Usred razgovora za naš list Miloš je u jednom momentu shvatio da mu se suši beton u kofi, pa je skočio.

- Evo, napravili ste mi belaj. Osušio mi se beton u kanti zbog vas. Idem, nastavljam da radim - rekao je folker, a onda se setio da nije baš reprezentativan ni za slikanje, pa je uzviknuo pre nego što se pozdravio s nama i ispratio nas:

- Nemojte da me snimate, imao sam operacije na licu, uklanjali su mi bradavice. Ne smem da se slikam i snimam dok ne prođe. Vidite na šta ličim!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading