Procurila SKANDALOZNA prepiska DISKVALIFIKOVANOG takmičara ''Zvezda Granda'' i Marije Šerifović! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.02.2022

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovani takmičar ''Zvezda Granda'' objavio je šokantnu prepisku sa svojim mentorom Marijom Šerifović.

Procurila SKANDALOZNA prepiska DISKVALIFIKOVANOG takmičara ''Zvezda Granda'' i Marije Šerifović! (FOTO)

Foto: Časlav Vukojičić

Muzičko takmičenje ''Zvezde Granda'' godinama unazad privlači veliku pažnju, ali osim muzike i izbora za najboljeg pevača, dešavaju se i neprijatne situacije i diskvalifikacije kojima smo bili svodeci. Slagali se sa njima ili ne, jedna diskvalfiikacija koja se dogodila pre tri godine ostavila je velikog traga.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Adam Labunski diskvalifikovan iz takmičenja ''Zvezde Granda''

Naime, Marija Šerifović je tada na svom Instagram profilu objavila da je njen takmičar Adam Labunski diskvalifikovan iz takmičenja zbog neprimerenog ponašanja.

- Ovim putem želim da obavestim sve ljude koji prate 'Zvezde Granda' da je takmičar Adam Labunski (kojem sam ja bila mentor), zbog neprimerenog ponašanja diskvalifikovan iz daljeg takmičenja od strane produkcije. Uskoro ću vam reći koga ću od kandidata koji su nepravedno ispali vratiti, kao i na koga ću potrošiti svoj zlatni glas - poručila je pevačica.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Adam Labunski diskvalifikovan iz takmičenja

Odmah za Marijom se oglasio i Adam koji je objavio prepisku sa pevačicom koja je šokirala mnoge, a javnost se tada podelila u tome da li se slaže sa diskvalifikacijom ili ne.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading