OTKRIVENA TAJNA DEE ĐURĐEVIĆ KOJU JE DUGO KRILA: U ljubavi je sa Mladenom Mijatovićem, a ovo je skrivala sve vreme! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.12.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditeljski par Dea Đurđević i Mladen Mijatović otkrili su tajnu njihovog braka koji su vešto skrivali sve ove godine.

OTKRIVENA TAJNA DEE ĐURĐEVIĆ KOJU JE DUGO KRILA: U ljubavi je sa Mladenom Mijatovićem, a ovo je skrivala sve vreme! (FOTO)

Foto: instagram.com

Dea Đurđević, Mladen Mijatović

Poznata voditeljka Pink televizije Dea Đuršević i njen voljeni izabranik Mladen Mijatović uvek su bili u žiži javnosti, naročito od kada su obelodanili njihovu romansu. Iako je razlika u godinama čak dve decenije, njih dvoje odlično funckionišu zajedno, šta više, mogu slobodno biti primer skladnog braka, pa se mnogi pitaju kako im polazi za rukom da opstaju pored tog jaza u godinama. 

 

 

Poznato je da je lepa voditeljka imala tešku saobraćajnu nesreću koju je uspela da preživi u februaru 2019. godine, a tokom teških dana, najveća podrška joj je bio Mladen. Dea i Mladen su jednom prilikom otkrili da ne žure da stanu pred matičara, jer i ovako uživaju ljubavi, mada je voditeljka istakla da ni kao devojčica nije maštala o venčanici. 

 

 

Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Idemo korak po korak. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, uopšte nismo opterećeni svadbom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. I kao devojčica sam se igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala ‒ rekla je jednom prilikom za domaće medija, a sada je u razgovoru za "Blic" otkrila da je tajna njihove ljubavi u obostranom razumevanju.

 

 

Deo ističe da sa Mladenom uživa u zajedničkom životu, te da ne žure sa venčanjem, koje će doći samo od sebe kada bude vreme za to. Ono što je dodatno olakšavajuća okolnost ovog voditeljskog tandema, jeste to što su u istoj branši, zbog čega je mnogo lakše funkcionisati. 

 

 

- Uživamo u zajedničkom životu i sve će doći na red prirodnim tokom. Mislim da je olakšavajuća okolnost raditi u istoj branši, jer oboje razumemo neizvesnost obaveza i posla kojim se bavimo. Tako da on razume moje duge kolegijume i pripreme emisija, putovanja koja imam kada radim tribine "Budimo bezbedni", a ja sa druge strane imam potpuno razumevanje da posao novinara crne hronike nema kalendar i satnicu, i da u svakom momentu neplanirano mora da ode na teren. Mladen je veliki profesionalac i ja to maksimalno uvažavam - istakla je Dea.

Dea je jednom prilikom na Instagram profilu objavila fotografiju sa Mladenom, a komentarom ispod raznežila je njene pratioce na pomenutoj društvenoj mreži.

 

 

 

- Bez obzira na to koliko je jaka žena, ona čeka muškarca jačeg od sebe. Ne zato da bi ograničio njenu slobodu, već da bi joj dao pravo da bude slaba - napisala je Dea ispod fotgrafije sa svojim izabranikom, a komentari ispod fotografije su se samo nizali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading