VODITELJ MACA OBJAVIO POTRESNU PORUKU: Potrebna mu je pomoć, ostao je bez krova nad glavom! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Dragan Marinković Maca pokušao je da pomogne mladiću koji je ostao na ulici, bez vode i hrane, a roditelji mu se ne javljaju!

Voditelj Dragan Marinković Maca poznat je kao čovek velikog srca, zbog čega se baš odlučio i ovaj lut da apeluje na građana da pomognemo momku koji je završio na ulici.

Na Instagram profilu Maca je okačio fotogtafiju momka, a potom u opisu objasnio šta mu se desilo i zbog čega je završio na ulici. U tekstu je naglašeno da je momak fin i kulturan, te da nije prosjak, već da zbog toga što nije uspeo da zaradi za kiriju završio na ulici. Kontakt sa roditeljima nema, a u dom za beskućnike nije primljen, jer kako kaže red je predugačak.

Republika

Foto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Voditelj Maca apelovao na pomoć

 

Momak se obično kreće u Bloku 70, a voditelj je apelovao na sve ljude dobre volje da pomognu dečku, jer mu je sada hrana i krov nad glavom najpotrebnije.

Klikom OVDE možete pogledati fotografiju koju je voditelj Maca objavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jevto

19.09.2021 08:24

Zašto ga ne primi privremeno kod sebe?

Odgovori 67 10
Elem

17.10.2021 11:16

Vodi ga kući svojoj što bi čaršija rekla