SVEDOČILA PEVAČICINOM UBISTVU: Komšinica čula kada je Filip UBIO Kseniju, evo šta je rekla!

Autor:

Zabava

16.03.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica pokojne pevačice čula kada je Filip ubio Kseniju

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Komšinica pokojne pevačice čula kada je Filip ubio Kseniju

Na današnji dan pre 11 godina vest o smrti pevačice Ksenije Pajčin potresla je region, a naročito činjenica da je pevačicu usmrtio njen dečko, poznati maneken Filip Kapisoda.

Ksenija i Filip upoznali su se 2008. godine na moru, a s obzirom na to da su oboje bili mladi i uspešni, nikome nije jasno zbog čega se to desilo.

Jedna od Ksenijih komšinica koja je dobro poznavala tada je rekla da je nekoliko puta pitala zašto se ne udaje. Odgovarala bi pitanjem: "Za koga?" "Pa, imaš dečka", rekla bih joj, ali bi odgovorila: "Mi se zabavljamo, on još nije za brak, svađamo se, rastajemo, mirimo…"

- Nisam čula svađu, samo iza četiri posle podne dva puta „tup“. Nisam slutila da su to pucnji… Tek kada sam čula za tragediju, povezala sam zvuk s pucnjima -  rekla je tada Ksenijina komšinica iz zgrade.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Pokojna pevačica Ksenija Pajčin

Neki od stanara sećaju se Ksenije kao devojke vedrog duha, pune života. Kao tinejdžerka je pravila urnebesne žurke, dolazila je policija… Od kada je bila sa Filipom, pričali su komšije, često su iz stana Pajčinove slušali vrisku i svađu.

- Ksenijin glas je odzvanjao "Volim te", pa "Ne volim te", "Hoću da te ostavim". Ali, bez obzira na svađe, ništa nije ukazivalo na tragediju. Dešavalo se da se posvađaju, sve dreči, a oni posle nekoliko minuta izađu iz zgrade zagrljeni i šetaju njenog psa - pričala jedna od komšinica, dodavši da ni poslednji incidenti nisu ukazivali na tragičan kraj ljubavi.

- Znam da je i poslednjih dana bilo svađa, a da je nekoliko dana pre tragedije Filip uporno zvonio na interfon. Nije htela da ga pusti u zgradu. Filip je udarao i šutirao u vrata… Ne znam da li je neko od komšija ulazio ili izlazio, pa je iskoristio priliku da uđe u zgradu. Dolazila je i policijska patrola, neko od komšija ih je pozvao da smiri situaciju -  rekla je tada komšinica Ksenije Pajčin.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading