JEZIVO! SJUART SNIMAO DETE (14) U AVIONU, POLICIJA HITNO INTERVENISALA: Jezive scene u avionu Amerikan Erlajnsa!

Autor:

Svet

19.09.2023

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica 14-godišnje devojčice koja je putovala na letu iz Šarlota za Boston sa kompanijom "American Airlines" izjavila je da veruje da je član posade stavio ajfon zalepljen na zadnju stranu WC daske u avionskom toaletu kako bi snimao devojčicu, prema informacijama koje prenosi AP.

JEZIVO! SJUART SNIMAO DETE (14) U AVIONU, POLICIJA HITNO INTERVENISALA: Jezive scene u avionu Amerikan Erlajnsa!

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

Na letu 1441 "American Airlinesa" 2. septembra, muški član posade je zamolio devojčicu da koristi WC u prvoj klasi. Nakon što je devojčica ušla u toalet, član posade joj je rekao da je sedište oštećeno, ali da se ne brine, a potom je ponovo ušao u toalet nakon što je ona izašla, kako tvrdi porodica u svom pisanoj izjavi.

Kada je koristila toalet, devojčica je primetila da je ajfon bio postavljen na zadnju stranu WC daske i da je izgledalo kao da je bio postavljen da je snimi. Fotografisala je ovaj uređaj svojim telefonom pre nego što je izašla iz toaleta.

Porodica je navela da su ovakvi događaji ostavili njihovu ćerku i celu porodicu u šoku i duboko uznemirene.

Advokat koji zastupa porodicu, Pol Luelin, izjavio je da do sada nisu podneli tužbu povodom ovog incidenta.

Policija je sačekala avion nakon što je sleteo, a državna policija Masačusetsa je ispratila stjuarta sa leta. Kasnije je FBI odbacio slučaj kao primarnu agenciju za istragu jer se incident dogodio u vazduhu, gde ima jurisdikciju.

Kompanija "American Airlines" je izdala saopštenje u kojem ističe da ozbiljno shvata ovaj incident i da u potpunosti sarađuju sa organima za sprovođenje zakona. FBI se nije izjašnjavao o ovom slučaju putem mejla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading