DRUŠTVENE MREŽE GORE! Ivanišević OTKRIO veliku ISTINU o Novaku!

Autor:

Sport

31.12.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i Olga Danilović doneli Srbiji prvi trijumf u Pertu.

DRUŠTVENE MREŽE GORE! Ivanišević OTKRIO veliku ISTINU o Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Ivanišević i Đoković

Pobedom je teniska reprezentacija Srbije započela učešće na Junajted kupu u Pertu, savladavši selekciju Kine ukupnim rezultatom 2:1.

Ključni trijumf doneo je miks dubl sastavljen od Novaka Đokovića i Olge Danilović koji je posle velike borbe u super taj brejku bio bolji od Žižen Žanga i Ćinven Ženg i tako donese odlučujući poen našem timu.

Neposredno pred start dubla, Novakov trener Goran Ivanišević izneo je zanimljivo zapažanje. Legendarni hrvatski bivši teniser dao je sledeću izjavu:

Republika

Foto: Instagram printscreen/djokernole

Olga Danilović i Novak Đoković

- Novak igra singl u dublu - rekao je Ivanišević, više u šaljivom tonu, ali je to u principu i istina, što su potvrdili i navijači komentarima na društvenim mrežama.

Preciznije, prvom reketu sveta dubl nije uža specijalnost, a upravo je glavni problem što, kada igra parove, kreće se kao kada igra u singlu.

Srbija odlučujući meč u borbi za plasman u četvrtfinale Junajted kupa igra protiv Češke u noći između ponedeljka i utorka, od tri sata posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Našim asovima je potrebna pobeda bilo kojim rezultatom, kako bi obezbedili ulazak među osam najboljih selekcija na turniru u Pertu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading