UBICA LIKVIDIRAO SPECIJALCA PRED MAJKOM: Policija ponudila nagradu od 30.000 evra za bilo koju informaciju o njemu

Autor:

Svet

14.05.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A.M. je od ranije poznat policiji, a najviše zbog krivičnih dela koje su izvršili članovi njegove uže familije.

UBICA LIKVIDIRAO SPECIJALCA PRED MAJKOM: Policija ponudila nagradu od 30.000 evra za bilo koju informaciju o njemu

Foto: Albanska policija

A.M. (23), koji se sumnjiči da je juče u jednom selu kod Fjera hladnokrvno pucao u glavu pripadniku specijalnih jedinica albanske policije nakon svađe u saobraćaju, ubistvo je počinio naočigled svoje majke.

Kako javljaju mediji, majka osumnjičenog za ubistvo sedela je u njegovim kolima u trenutku kada je A.M. ispalio hitac u Novruza Čenaliju (28).

Sve se odigralo u podne na raskrsnici. Čenalija je u uniformi krenuo iz kuće na posao,  a onda se kod izlaza iz sela posvađao sa A.M. oko toga ko ima prednost u saobraćaju.

Foto: Albanska policija

A.M.

A.M. se nakon zločina vratio u svoj plavi Audi i odvezao se nekoliko kilometara dalje do ujakove kuće. Tu je parkirao vozilo, a on je nestao u nepoznatom pravcu. Sumnjalo se da je peške krenuo da beži kroz njive.

- Osumnjičeni je u trenutku zločina bio sa majkom. Nakon pucnjave kamere su ga snimile kako sa majkom u automobilu odlazi do kuće svog ujaka, koja je udaljena oko 4 kilometara od kobne raskrsnice. Tu je i ostavio automobil - naveo je izvor iz istrage za Vox.

Policija od juče od podneva blokira putne pravce oko sela Sulaj gde se dogodilo ubistvo, a u potragu za osumnjičenim uključeni su i dronovi.

Policija je ponudila nagradu od 30.000 evra onom ko da korisne informacije o lokaciji A.M.

Kako su mediji ranije izvestili, A.M. je od ranije poznat policiji, a najviše zbog krivičnih dela koje su izvršili članovi njegove uže familije.

Njegov otac uhapšen je 1998. godine, jer je ubio svog zeta, a rođeni brat A.M. je hapšen zbog pokušaja ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading