ZBOG OLGINIH REČI NOVAK SE ZACRVENEO! Evo šta je rekla Danilovićeva!

Autor:

Sport

31.12.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski par u miks dublu doneo pobedu našem nacionalnom timu protiv Kine.

ZBOG OLGINIH REČI NOVAK SE ZACRVENEO! Evo šta je rekla Danilovićeva!

Foto: Tanjug/AP

Posle meča i pobede nad Kinom sa ukupnih 2:1, Olga Danilović je blistala od sreće, a tokom davanja izjave na terenu imala je zanimljivu konstataciju.

- Ovo mi je bilo prvo na listi želja. Da igram sa Novakom i pobedim. Srećna sam, hvala svima što ste sa nama večeras. Ne znam šta da kažem, ovo je bilo neverovatno. Dala sam sve od sebe. Srećna sam što ovako završavam godinu. Ne može bolje - rekla je Danilovićeva i još jednom napomenula igru sa najboljim teniserom planete.

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović i Novak Đoković

Osvrnula se potom na pomoć Novaka Đokovića:

- Mislim da ne postoje reči kojima mogu da opišem sve ovo. On je najbolji svih vremena. Iz moje je zemlje. Ugledam se na njega od kada sam prvi put uhvatila reket. Vidim ga kao istinskog prijatelja, za mene, biti ovde, nemam reči -  sa velikim osmehom rekla je Olga.

Teniska reprezentacija Srbije će u drugom kolu igrati protiv Češke i pobedom u tim mečevima izboriće plasman u četvrtfinale Junajted kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading