ĐOKOVIĆ STIGAO U BEOGRAD: Evo gde je Novak prvo otišao i šta je radio u svom gradu

Autor:

Sport

08.11.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole viđen u društvu starih prijatelja.

ĐOKOVIĆ STIGAO U BEOGRAD: Evo gde je Novak prvo otišao i šta je radio u svom gradu

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković osvojio je jubilarni 40. masters u Parizu, proslavio kako dolikuje, a onda došao kući. Nole je odmah po sletanju u srpsku prestonicu poslao moćnu poruku da jedva čeka da zaigra u Dejvis kup i da pokuša da donese našoj zemlji "salataru" kao i 2010. godine, iako bi bilo logičnije da mu u glavi bude Završni masters u Torinu koji počinje za četiri dana, umesto Dejvis kupa koji posle toga sledi u Malagi.

Naime, Nole je odmah otišao na trening i to vežbao nastup u dublu kako bi što spremniji bio za izazove u Španiji. Njemu su društvo na treningu pravili saigrači iz reprezentacije Srbije Filip Krajinović i Dušan Lajović, kao i njegov sparing partner Španac Karlos Gomez Erera, poznati i kao Čarli. Upravo je on otkrio gde su bili, šta su radili, ali i koji je bio ishod meča u dublu.

Foto: instagram.com/xarlygomezh

 

- Bolje da ne pričamo o rezultatu. Đoković - Gomez Erera i dalje neporaženi - napisao je Karlos uz zajedničku fotografiju na Instagramu i tako nagovestio da je primetan zboj barem proliven za pobedu.

Podsetimo, Novak je ranije danas poslao moćnu poruku u vezi sa igranjem za Srbiju u Dejvis kupu.

 

 

- Uzbuđen sam što ću biti deo reprezentacije Srbije na finalnom turniru Dejvis kupa koji se igra u Malagi. Ostalo je još nekoliko sedmica dok ne počne takmičenje na kojoj će učestvovati osam najboljih ekipa na svetu. Borićemo se za najprestižniji reprezentativni trofej u našem sportu - rekao je Novak, pa dodao:

- Uvek je velika čast i zadovoljstvo igrati za Srbiju. Mi smo osvojili titulu 2010. godine i to je zapravo jedna od mojih najlepših uspomena u karijeri. Radujem se što ću se za trofej ponovo boriti sa mojim drugovima iz tima. Nadam se da ću biti zdrav i da ću moći da donesem sve pobede svojoj zemlji. Pozivam sve iz Španije, ali i one van granica ovde zemlje da dođu i podrže nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading