OSVOJIO ZLATA VREDNE BODOVE: Protivnik mu od nemoći predao meč

Autor:

Sport

06.10.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš teniser grabi ka tituli na mastersu u Šangaju.

OSVOJIO ZLATA VREDNE BODOVE: Protivnik mu od nemoći predao meč

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Lajović plasirao u treće kolo mastersa u Šangaju nakon što mu je Holanđanin Talon Grikspor predao meč u drugom setu prvi vođstvu našeg asa sa 6:4, 3:2. Duci će u trećem kolu igrati protiv 91. igrača sveta Fabijana Marošana, a kako je bolje rangiran naš as će imati lepu priliku da ode u osminu finala, s tim da mora biti oprezan jer je Mađar iznenadio Aleksa De Minaura i slavio sa 6:3, 7:5.

Foto: Starsport

Dušan Lajović

Ova pobeda već se odrazila na Lajovićev plasman na ATP listi jer je osvojio zlata vredne bodove. Konkretno, sa 20 novih bodova Dušan je u ATP listi uživo napredovao za četiri pozicije, sa 55. na 51. mesto, a skok će biti još veći ako prebrodi narednu prepreku, ali i ako niko od lošje rangiranih tenisera ne napravi veći podvig. Podsetimo, Lajoviću je najbolji plasman na ATP listi bilo 23. mesto na kojem je bio krajem aprila 2019.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading