UŽASNA TUČA NA PROSLAVI 1.MAJA KOD GADŽINOG HANA; Muškarac teško povređen u brutalnom sukobu!

Autor:

Hronika

01.05.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča na proslavi 1. maja u selu Ravna Dubrava

UŽASNA TUČA NA PROSLAVI 1.MAJA KOD GADŽINOG HANA; Muškarac teško povređen u brutalnom sukobu!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović


Jedan muškarac teško je povređen u tuči koja se danas oko 17.00 časova dogodila na izletištu u selu Ravna Dubrava u opštini Gadžin Han. Do sukoba dvojice muškaraca došlo je tokom organizovane proslave 1. maja, u okviru koje je između ostalog oganizovana trka džipova i takmičenje u pripremanju gulaša, pišu beogradski mediji.


Kako saznajemo od očevidaca ovog nemilog događaja, proslava je proticala u najboljem redu, ljudi su sedeli za stolovima pored kotlića, kada su se dva muškarca posvađala i potukla.

"Ne znam šta je uzrok svađe, oni su sedeli za istim stolom, ali su počeli da viču i onda je jedan od njih uzeo stolicu i udario drugog u glavu. Čovek je pao kao pokošen. Odmah su svi zvali Hitnu pomoć i pokušavali da pomognu povređenom, međutim bio je u besvesnom stanju", kazao je za beogradski portal jedan od očevidaca tuče.



Prema njegovim rečima, Hitna pomoć je brzo došla, a medicinska ekipa je najmanje pola sata ukazivala pomoć povređenom čoveku.

"Uspeli su da mu pomognu i da ga povrate iz besvesnog stanja, ali očigledno da je zadobio tešku povredu glave jer se nije pomicao ni dok su mu pružali pomoć, ni dok su mu previjali glavu", rekao je sagovornik.


Povređeni prevezen u Urgentni centar u Nišu

Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenog muškarca do Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu zbog ukazivanja dodatne pomoći i neophodne dijagnostike. Kako saznajemo, povređeni muškarac je iz sela Ravna Dubrava, a muškarac koji ga je udario u glavu je iz gadžihanskog sela Mali Krčimir.

Ovaj nemili događaj svakako je bacio senku na inače veselu proslavu Dana rada u ovom selu. Nadamo se da će povređeni muškarac brzo ozdraviti i da će ovakvi incidenti ubuduće biti izbegnuti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading