HM, ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI?! Alkaraz: Neću da lažem, kad god ga uzmem u ruke pomislim na Đokovića!

Autor:

Sport

05.10.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je, naravno, reket.

HM, ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI?! Alkaraz: Neću da lažem, kad god ga uzmem u ruke pomislim na Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Karlos Alkaraz (21), mladi španski teniser, za razliku od ostalih rivala Novaka Đokovića barem nije licemeran, sujetan i zloban, da jedno priča, drugo radi, a treće misli... No, što na umu, to na drumu.

Ovog puta u javnost je izašao sa priznanjem da će učiniti sve da teniskog kralja iz Srbije svrgne sa ATP trona do kraja godine. Inače, Nole trenutno beleži svoju 393. nedelju na prvom mestu što nikome u istoriji tenisa nije pošlo za rukom, a najbliži srpskom asu u svojoj karijeri bio je nekadašnji igrač Rodžer Federer, koji je upisao 310 nedelja kao prvi reket sveta.

Kada su Alkaraza upitali koliko mu je često u glavi Novak Đoković, nasmejao se pa potpuno iskreno odgovorio:

Foto: www.profimedia.rs

GOAT: Đoković

- Gotovo svakog dana. Neću da lažem, treniram sa ciljem da se vratim na prvo mesto do kraja godine. Tako da, Novak mi je stalno u glavi na treningu. Naporno radim i dajem gotovo 100 odsto sebe svakoga dana kako bih mogao da ga dostignem - završio je sa osmehom mladi španski teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading