I DA MI PRIBIJETE PIŠTOLJ U GLAVU KLADIO BIH SE NA NOVAKA: Legenda objasnila koliko veruje u Srbina

Autor:

Sport

28.08.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Džokera mi je teško da se kladim. Njih dvojicu bih izabrao pre svih ostalih tenisera, kaže Amerikanac.

I DA MI PRIBIJETE PIŠTOLJ U GLAVU KLADIO BIH SE NA NOVAKA: Legenda objasnila koliko veruje u Srbina

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Karlos Alkaraz igraće finale US opena. Prognoza Džimija Konorsa nije otkrivanje vruće vode niti rupe na saksiji, ali način na koji je legendarni teniser opisao svoju sigurnost u Srbina i Španca je pravi hit.

- Ne možete da osvojite turnir prve nedelje, ali možete ga sigurno izgubiti. Dan po dan, meč po meč, mrzim tu izreku, ali to je istina na grend slemu. Krajnji rezultat je, da ste mi pribili pištolj u glavu i rekli "Alkaraz i Đoković protiv ostatka, koga bi uzeo?" ja bih uzeo njih dvojicu - rekao je Konors.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džimi Konors

Međutim, i između Srbina i Španca Amerikanac ima favorita.

- Teško mi je da se kladim protiv Džokera samo zbog njegovog iskustva i svega što može da uradi. Ali posle pobede u finalu Sinsinatija, znam da ima nedelju dana pauze, ali to ti oduzima mnogo. Nadam se da će se sresti ponovo u finalu koje bi bilo neverovatan meč, neverovatan za gledaoce i ljubitelje tenisa - dodao je Konors.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading