ĐOKOVIĆ UTERUJE DUGOVE! Novak svodi račune, oni su mu se posebno zamerili i moraće da plate

Autor:

Sport

28.08.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak kreće noćas po titulu na US openu, ali i da se sveti Amerima zbog dve godina progona, koji ni sada nisu prestali.

ĐOKOVIĆ UTERUJE DUGOVE! Novak svodi račune, oni su mu se posebno zamerili i moraće da plate

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Novak Đoković došao je u Ameriku da svede račune! Najbolji srpski teniser odigrao je noćas protiv Francuza Aleksandra Milera prvi meč na US openu posle dve godine, a ambijent koji mu organizatori pakuju svedoči o tome da i dalje nije dobrodošao.

Naime, Srbinu je 2022. bilo zabranjeno da uđe u SAD jer nije vakcinisan protiv korone, pa je izgubio 1.200 bodova iz finala 2021. protiv Danila Medvedeva i pao s teniskog trona. Iako su sada morali da ga puste u zemlju, organizatorima poslednjeg grend slema u sezoni nije pravo što je on tu. A Nole je naoštren da naplati sve dugove, stare i nove, a kamata raste iz dana u dan.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

O tome najbolje svedoči tretman koji Novak ima, a koji je kao nebo i zemlja u odnosu između organizatora i navijača. Amerikanci moraju da puste Đokovića na teren, navijači su ga se uželeli i saleću ga na svakom koraku, što rukovodstvu US opena očigledno nije drago. Zbog toga nastoje da na sve načine sputaju Noleta, a poslednji primer desio se pred povratnički meč.

Novak je pred duel s Francuzom trenirao s Rusom Karenom Hačanovim, što je Amerima bio poseban prst u oku - morali su obojicu da gledaju na terenu, a najradije bi ih proterali s etiketama antivaksera i tenisera iz agresorske zemlje na Ukrajinu. Zato je usledio prljav trik. Čim su odigrali poslednji poen, redari i obezbeđenje su proterali Srbina i Rusa s "Artur Eša", pod izgovorom da teren mora da bude brzo slobodan za meč.

 

 


Tako Đoković nije mogao da daje autograme i slika se s navijačima. Upravo je to prljavi potez organizatora jer nameravaju da na sve moguće načine sputaju Novaka i da ga, po mogućstvu, posvađaju s onim delom publike koji ga voli.

I sve što mu već godinama rade da bi ga sprečili da bude najbolji teniser u istoriji Đokoviću je dodatni motiv pred svaki meč. Tu je i velika doza inata kao pokretač. Nema sumnje da će Novak prilikom svakog izlaska na teren biti inspirisan da servira hladnu osvetu za sve spletke koje mu sada rade u Njujorku, ali i za one u prošlosti.

 

 

Foto: Tanjug/AP

Laura Klark pogođena na US openu 2020.

Tu najpre mislimo na skandal iz 2020, kad je Srbin diskvalifikovan i proteran s turnira jer je u osmini finala protiv Pabla Karenja Buste slučajno pogodio lopticom linijskog sudiju Lauru Klark. Ona je pala ko pokošena glumeći da je pogođena namerno u vrat iako je snimak dokazao da je nesmotreno pogođena u rame.

Od tada deo javnosti u SAD mrzi Novaka, onda je došla antivakserska kampanja protiv njega, a sada novo poturanje noge. Novak sada planira da naplati i osvoji rekordan 24. grend slem baš u Americi i Amerima pred nosom postane besmrtan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading