FEDERER PONOVO UDARIO NA NOVAKA: Rodžerove reči POTRESLE teniski svet!

Autor:

Sport

02.08.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac ne može da sakrije svoja osećanja prema Srbinu.

FEDERER PONOVO UDARIO NA NOVAKA: Rodžerove reči POTRESLE teniski svet!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Švajcarski teniser Rodžer Federer trenutno boravi u Njujorku, gde je imao priliku da određeno vreme provede sa nekim mladim nadama "belog sporta".

Prilikom druženja u glavnom gradu Amerike, Rodžer je od jedne mlade teniserke dobio pitanje ko je teniser sa kojim je imao najviše problema u karijeri, a Švajcarac je u sekundi odgovorio da je to bio Rafael Nadal, potpuno ignorišući postojanje Novaka Đokovića.

- Protiv Rafaela Nadala sam imao najviše problema, posebno zbog njegovog top spina i toga što je levoruk - rekao je Federer, inače osvajač 20 gren slem titula.

Nakon odgovora, Rodžer je imao i pitanje za teniserku.

- Da li voliš da igraš protiv levorukih igračica? - upitao je Švajcarac, na šta je dobio eksresan odgovor.

- Ne - odgovorila je ona.

Eto - uzvratio joj je jedan od trojice najboljih igrača u istoriji ovog sporta.

Inače, Nadal protiv Federera ima skor od 24 pobede i 16 poraza. Sa druge strane, nešto malo uspešniji je bio protiv Novaka Đokovića, pošto Srbin ima 27, dok je Švajcarac na 23 pobede u međusobnim okršajima.

Ipak, treba podsetiti da mu je Nole naneo neke od najtežih, ako ne i najteže poraze u karijeri, pre svega čuveno finale Vimbldona 2019. godine, koje je, slobodno se može reći, penzionisalo legendarnog tenisera.

Što se tiče Nadala i Federera, oni su se poslednji put sastali takođe na pomenutom Vimbldonu, kada je Švajcarac upisao pobedu, posle četiri odigrana seta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sneza

02.08.2023 12:34

Ne budite vise dosadni, Djokovic, Federer, Nadal dokle vise!!!!!