NOVAK NIJE BIO SVOJ U FINALU: Čuveni stručnjak otkrio KLJUČ Đokovićevog poraza!

Autor:

Sport

18.07.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije Nole uspeo da osvoji i treći grend slem u godini.

NOVAK NIJE BIO SVOJ U FINALU: Čuveni stručnjak otkrio KLJUČ Đokovićevog poraza!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Mladi Španac Karlos Alkaraz uspeo je da osvoji svoju drugu grend slem titulu u karijeri, pošto je u velikom finalu Vimbldona, sa 3:2, savladao Novaka Đokovića.

To su mnogi dočekali da okarakterišu kao kraj Đokovićeve ere u tenisu, odnosno početak nove dominacije, i to Alkarazove.

Ipak, sa tim se ne slažu svi, a među njima je i Nikola Pilić, poznati teniski trener.

To su čiste spekulacije od strane novinara. Može da bude, ali ne mora. Ajde da vidimo šta će biti na US openu, gde on brani 2000 poena, a Novak ne mora ništa. Šta će se dogoditi za 10 godina? Hoete da mi kažete da će Karlos osvojiti 14 titula Rolan Garosa, ili ćete mi reći da će biti broj jedan 400 sedmica? Malo morgen. To su dva rekorda za sva vremena - rekao je Pilić u razgovoru za "Meridian sport".

Republika

Foto: Public

Nikola Pilić i Novak Đoković

Dodao je i da je bilo jasno da Novak nije bio pravi u finalnom duelu.

To nije bio pravi Novak Đoković. To nije bio Novakov dan i sam Alkaras je to priznao. Mogao je da osvoji drugi set, ali nije napravio dobro ta dva bekhenda (u taj-brejku) i njegov protivnik je to dobro iskoristio - rekao je Pilić, koji je istakao ta dva poena kao ključan trenutak u meču.

Podsetimo, US open se ove godine igra od 28. avgusta do 10. septembra, pa će Srbin vrlo brzo imati priliku da se svetskom broju jedan osveti za težak poraz u Londonu, kojim je Novak ostao bez šanse da dođe do Kalendarskog grend slema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading